Lofsan

Söderbönor som skapar feeling

Som många andra som också jobbar i träningsbranschen är januari årets mesta månad, som PT drar många i mig plus att vi har en enorm tillströmning av nya klienter som startar coachning online via Lofsangruppen. När det blir mycket jobb kvällstid för mig är jag noga med att frigöra lite tid för mig själv mitt på dagen så att jag får en hållbar arbetsdag även om den pågår i 12-14 timmar. Idag använde jag en timmes paus åt att fixa mina röda julnaglar som jag haft sedan första advent. Nu är det slut på julen och jag vill ha vår i sinnet. Vår=liiiiiiiila! Snacka om vårfeeling.
 
 


Ikväll hade jag sen långt möte tillsammans med två coacher i Lofsangruppen; dietisten Sophia och sjukgymnasten Louise. Vi har lagt plan för kommande månader för deras klienter och utvärderat föregående period för varje klient. Innan Sophia kom lyckades jag tjata till mig en massage av Louise, snacka om dubbel lyx! Det roliga är att nagel-Lovisa och Louise bor grannar, mina främsta två välbefinnandeprofiler som gör underverk för mitt inre och yttre. Louise har sin mottagning på Rosa Skrot och Lovisa driver salong Beautybox på Hornsgatan så vi har dessutom vårt lilla Södermalmskvarter tillsammans yrkesmässigt. Det är härligt med småstadskänsla mitt i stan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Emma S 9 januari, 2015 at 16:40

    Supersnygga naglar!
    Trevlig helg!
    Kram Emma

    [Svara]

  • Lämna kommentar