Lofsan

Snöslask & Vapianolunch

Nu börjar det bli sån där tråkig slasksnö och Stockholmsvintern känns inte så rolig längre. Man kanske ska följa sin dröm att flytta upp till Åre i alla fall? Där är det ju riktig vinter. Under vår promenad stannade vi i en park jag normalt sett bara går förbi och lekte en timme. Jag har faktiskt aldrig sett någon leka där under det året vi bott här i city. Märkligt eftersom det är ett fint litet lekhus, en stor båt som kan gunga och en ganska stor rutschkana och ligger vackert vid Karlbergskanalen, alla verkar vilja trängas i Vasaparken istället. Det blev i alla fall väldigt blött om händerna efter ett tag eftersom det är Stockholmsvinter med grå snö här och jag tog av Sixten hans kängor efteråt så att han kunde sova utan snö i åkpåsen.

Efter mina 90 minuter gick jag till Vapiano på Kungsbron och beställde en pasta med salami, favorit! Sixten och jag satt i fåtöljen och medan jag käkade spelade han på min iPhone. Han har lärt sig ett spel där man ska luta telefonen så att boll kan rulla en bana. Hightecbaby!

På vägen hem köpte jag en julklapp till Hans som han får redan idag. Nu ska här bakas bröd och bullar för nu har vi en KitchenAid, så snygg i matt grå!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Maria 6 december, 2010 at 18:08

  Vår favoritlekpark:) lugnt och skönt och aldrig kö till gungorna! Blivit dåligt med öppna förskolan, fullt upp men på torsdag efter lunch är det dags om du har vägarna förbi/Maria och liten på Kungsholmen

  [Svara]

 • Svara militarmamman 7 december, 2010 at 09:43

  Fin klapp! Jag funderar med på en KitchenAid. Du får utvärdera den efter ett par bak! =)

  [Svara]

 • Lämna kommentar