Lofsan

Snorkling på Surin Island

 Nu har jag kommit tillrätta här i Khao Lak på Villa Mangosteen där vi har våra grupper boende under träningsresorna. Jag har förberett det träningsjobb som jag ska göra nästa vecka med min grupp samtidigt som Camilla som har ansvar för alla utflykter och mat har gjort iordning den planen. I skrivande stund så sitter vår grupp på flygplanet från Arlanda på väg mot Bangkok!
 
 Vi vinkade hejdå till den första gruppen igår kväll och idag är en mellandag för oss. Tillsammans med en tjej som heter Helena som är med i båda grupperna åkte jag idag ut till Surin Island som ligger ute i havet strax norr om Khao Lak.
 
 Vi åkte taxi norrut först i ca en timme och sedan tog vi en speedboat strax över en timme rakt ut i havet. Vi hade tre inbokade snorkelturer på korallreven i sån där riktig paradismiljö med knallblått hav, kritvit strand och grön djungel. Det var perfekta förutsättningar för att se alla sorters fiskar och vi lyckades till och med se en gigantisk bläckfisk som rann över korallerna.
 
 Mitt på dagen hade vi ett lunchstopp på stranden och en paus. Helena och jag guppade i havet och bara njöt. Det var en makalös dag!
 
 

 Ikväll regnar det här i Khao Lak så jag ligger i min bungalow och smälter alla intryck, jobbar lite grann och läser en bok. Jag har med mig 6 stycken böcker som jag ska läsa den här månaden. Det ser jag verkligen fram emot!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar