Lofsan

Snökaos

Vi hade massa planer för dagen;

– vi skulle ha åkt till Saltsjöbus för att leka med Alex&Malte och Sofia&Emelie&Nathalie

Det avbokade jag eftersom Baxter och jag ”sovit” på soffan i natt. Jag ville inte störa Hans och Sixten och Baxter var lite knorpig så vi flyttade ut redan vid 01 och sov inte så många timmar efter det. Baxter är världens minst komplicerade unge och så himla nöjd hela tiden så jag blir helt paff när han väl är missnöjd med något.

– jag tänkte att vi skulle åka pulka i Tegnérlunden istället, lite frisk luft så sover vi alla tre gott hemma sen men det blev ju världens snöstorm även här i city så vi gick aldrig utanför dörren.

Det slutade med att Agnes kom förbi en kort sväng och sedan sov vi över två timmar och när vi vaknade var det mörkt ute! Sixten ska få gå till Konsum med Hans så han får komma ut lite och handla middag till oss. Men innan dess myser vi framför Djungelhjul på Disney Playhouse, Sixtens favoritkanal.

Vad roligt att ni är så många som lämnat era bloggadresser, jag läser faktiskt de flesta redan! Ikväll kommer jag att berätta vilka mina 5 favoritbloggar är och också skriva vad jag tycker är viktigt i en bra blogg. Don’t miss it!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara skolfux 16 december, 2010 at 16:59

  Nu säger du min blogg,ok?!

  [Svara]

 • Svara Alex 16 december, 2010 at 17:49

  Och min. Trots att jag glömde lämna min länk i blogginlägget…

  [Svara]

 • Svara Nea 16 december, 2010 at 18:01

  Snökaos här också kan man lugnt säga. Sjukt mysigt när man är inomhus åfcårse!

  [Svara]

 • Svara sara - mamma till wilda 16 december, 2010 at 18:42

  Snön satte käppar i hjulet för våra planer oxå =( Jävla skit!

  [Svara]

 • Lämna kommentar