Lofsan

Snart drar vi!

Sista arbetsdagen innan semestern avklarad och passet som förklarades borttappat återfanns på passhyllan märkligt nog. 🙂 Skönt att slippa åka till Arlanda ikväll för att ordna ett provisoriskt oavsett även om jag gärna hade sluppit ha en klump i magen i två dagar.

Istället för att packa väskan igår kväll letade jag efter passet så resväskan står fortfarande opackad i sovrummet. Det ska både regna och vara fint väder, kring 20 grader i New York så det känns lite svårpackat. Vårskor och regnjacka?!

Nu ska barnen hämtas på förskola och fritids sen ska vi äta pizza till middag på restaurang, uteservering tror jag till och med att det blir!

Nedräkning till New York!

Sara och jag var tvungen att spänna lite i lördags. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara I min lilla lilla värld 8 maj, 2012 at 16:13

  Det lär dröja innan man ser mig i en sån klänning igen. Men ack va fina vi var!!!

  [Svara]

 • Svara Lisa - Mamma till Alva och Noah 8 maj, 2012 at 21:09

  Sa det till Sara, säger samma till dig – sjukt snygga armar! Gotta have!

  [Svara]

 • Lämna kommentar