Lofsan

Snart drar vi!

Det här sportlovet startar med lite jobb för min del. Idag ska jag köra en workshop här på Rosa Skrot inriktad på coreträning och hur man kan lägga upp sin bålstabilitetsträning med progression. Det ska bli riktigt spännande att träffa alla tjejer och jobba med lite kluriga övningar som både kan vara små kontaktövningar och stora tuffa stabilitetsövningar. Nästan all packning inför skidresan är klar därhemma och Hans och gräbsen är i väg och tränar. Vi hade en rätt tuff fredag då vi fick veta att en person i vår närhet begått självmord tidigare i veckan. Hans tog väldigt illa vid sig. Han är en sån som står rätt stabilt oavsett hur mycket det blåser men när en ung människa dör och lämnar familj och småbarn efter sig så känns livet rätt kasst. Jag ska göra allt för att kunna stötta Hans i det här, även om det är svårt. Det finns ju inte så mycket att säga förutom att det inte var Hans fel eller något han kunnat påverka.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Helena 23 februari, 2013 at 13:04

  STORT tack för dagens core-inspiration! Det var otroligt nyttigt och lärorikt (och kul!!!)
  Med vänlig hälsning, Helena (med lilla 9v-bebisen)

  [Svara]

 • Svara Karin 23 februari, 2013 at 13:51

  Så oerhört tråkigt Lovisa. Du har så rätt, det var inget ngn kunnat påverka. Har man bestämt sig så har man. Samtidigt så känns det ju just så, i ljuset av det som skett ser vi plötsligt de små tecknen, tänker att vi borde förstått, gjort annorlunda… men där och då så visste vi ju faktiskt inte vad vi vet idag. Hur skulle vi då kunnat göra annorlunda? Tiden läker. Allt gott till er båda.

  [Svara]

 • Svara Anonym 23 februari, 2013 at 14:12

  Fick oxå ett tungt besked i veckan när en gammal kollega till mig från Ängelholm (jonstorp) gjort precis samma sak. En ung mamma med två barn och man. Fattar inte att det är sant:(

  [Svara]

 • Svara Louise Kjellberg 23 februari, 2013 at 17:47

  Styrkekramar!

  [Svara]

 • Svara Krystyna Bennerström 23 februari, 2013 at 20:53

  Hej Lovisa!

  Jag har följt din blogg sedan 4-5 månader sedan. Jag är så inspirerad av dig, jag tycker du är helgrym!!! Ville bara säga det och så har jag en fråga. Vad är det för märke på dina skor? Dom är ju så fina!

  Hälsning/ Krystyna

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Merrell!

  [Svara]

 • Svara Emma 24 februari, 2013 at 17:18

  Läste om beskedet ni fick i veckan om en vän till Hans. Vet hur de känns… man får rysningar… inser att det är vanligare än man tror aldrig varit med om att de hänt i min egen närhet tidigare men fick oxå ett sånt besked i början av veckan… otroligt tungt och man frågar sig bara varför ? och undrar varför man inte hört av sig oftare….

  Vad man får lära sig av det är att faktiskt ta hand om sina nära o kära… berätta för dem att de är viktiga…

  [Svara]

 • Lämna kommentar