Lofsan

Snakerope och bosuburpees

På helgerna brukar Hans och jag försöka träna tillsammans. Vardagarna är ett pussel att få till med förskola, jobb och träning så då tränar vi där det passar för oss själva.

Idag var vi på Sats Medis för första gången hela familjen. Minisats där öppnar 09 så det är perfekt att barnen får leka där istället för i parken när det är så isigt nu. Bonus är att vi är färdigtränade och duschade före 11.

Dagens pass kanske kan inspirera några andra:

Joggning 5 min
Stege från 10-17 km/h 45 sek löpning 15 sek vila och höjning
8*20 sek löpning 17 km/h och 10 sek ståvila

8*45 sek 15 sek vila, varannan övning knäböj med 20 kg stång på raka armar och varannan snakerope med en arm i taget

8*45 sek 15 sek vila, varannan övning burpees på bosuboll varannan snakerope med dubbla armar

5*15 repetitioner bicepscurl 10 kg

[videofyme id=”758454″ width=”500″ height=”320″]

Galet roligt, galet jobbigt men väldigt skönt. Jag älskar att starta lördagar och söndagar med ett träningspass!


Röhnischkläder och barfotaskor från Merrell

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara EmelieMaria - träning&annat 12 januari, 2013 at 17:03

  ”Startade” också dagen med träning, vaknade dock inte förrän ett vilket ALDRIG tidigare i mitt liv hänt!! Haha.. 😛

  [Svara]

 • Svara Anna 12 januari, 2013 at 19:54

  Hej fina du!
  Kan inte du skriva/berätta/visa hur man bäst gör för att träna upp sig i armhävningar? Du är ju verkligen stark i armhävningar! Är det lättare att lära sig chins om man kan göra riktiga armhävningar? Chins får du förresten också gärna göra ett inlägg om. Ha nu en riktigt skön lördag kväll!

  [Svara]

 • Svara Therese 12 januari, 2013 at 20:36

  den såg riktigt jobbig ut 🙂 du vet, när jag och Jolie var hos dig så studsade vi en boll i golvet och den har ju jag bytt ut för att jag är lite för rädd om mina stukade fingrar. och då ”slår jag en boll i golvet i stället och reser mig upp explosivt. MEN kan jag lägga till den här istället?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Absolut!

  [Svara]

  Therese Reply:

  Vad bra 🙂 Då testar jag den på gymmet senare idag 😉

  [Svara]

 • Svara Johanna Å 12 januari, 2013 at 22:15

  Den där bosuburpeesen såg grym ut! Ska testas! Har kört din filmövning ”Triset med samma redskap för baksidan” och den ger finfin träningsvärk. Bra för mig som laddar för Vasaloppet.

  [Svara]

 • Svara carin israelsson 13 januari, 2013 at 00:11

  alltid sa snygg aven under och efter traning!! och alltid sa glad!

  [Svara]

 • Lämna kommentar