Lofsan

Snabbast och snyggast på cykel i stan

I samarbete med Smartcyklar.


Jag är helt kär i min nya cykel, som dessutom många andra verkar gilla. Jag cyklar varje dag numera denna fina höst, på väg till möten, träning, events, barnens skola, luncher, och folk har flera gånger stoppat mig för att fråga om min snygga karamell till cykel. 🙂
Stockholm är en fin cykelstad och det är härligt att känna känslan av frihet och oberoende när jag glider fram längs vatten, kajer och broar med vinden i ansiktet. Cykling är det bästa transportmedlet. Och motionen får man på köpet. – Fem poäng!

När jag hämtade ut min cykel fick jag fin hjälp i butiken på Birger Jarlsgatan. Smartcyklar finns nämligen inte bara på webben utan har också personlig service med trevlig och kunnig personal, som hjälpte mig att justera inställningarna perfekt efter mina behov och önskemål. Sånt är viktigt när det gäller cykling.

Jag har en fin nyhet till er läsare: Om ni uppger koden “LOFSANSMART” så får ni 15% rabatt hos Smartcyklar. Giltighetstid två veckor (till 7e oktober). Bra va?

Och missa inte:

På tisdag avslöjas vem som vann min & Smartcyklars tävling om en språjlans Merida Crossway 15-MD 2016!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Elna 24 september, 2016 at 08:47

  Yayyyy, vad härligt att du cyklar!!! 😀

  [Svara]

 • Svara Anja H 26 september, 2016 at 09:46

  Mitt bästa tips för att börja cykla permanent

  Är att ge det en månad, sen har följande hänt:

   

  1)      Din kondition har förbättrats med flera tiotals procent

  Den höga pulsen i backarna du nu glömt att du någonsin känt

   

  2)      Att packa väskan var från början ett bekymmer

  Nu är du förvånad över hur mycket väskan faktiskt rymmer

   

  3)      Ibland är det för varmt, ibland för kallt och vissa dagar alldeles blött

  Men hela tiden är luften frisk och i din vardag blir du allt mindre trött

   

  4)      Lokaltrafiken må vara försenad men det är aldrig du

  Du bestämmer själv när du ska åka och anlända från och med nu

   

  Tänk dock också på att det finns fler som vill åt din fina cykel

  Även personer utan tillgång till nyckel

  Någon som fick erfara detta i helgen är jag

  Är cykellös och har tvingats återgå till lokaltrafik från och med idag 🙁 🙁 🙁

  Önskar därför otroligt mycket att jag vinner en ny

  Så jag åter igen dagligen 10×2 km från lokaltrafiken kan fly

   

   

  [Svara]

 • Lämna kommentar