Lofsan

Smygstart av Röhnisch Running School

Det är helt ofattbart att 2000 tjejer har anmält sig till Ida och min löparskola som vi genomför online tillsammans med Röhnisch. Ida la upp en bild på sin blogg med 2000 prickar. Det är väldigt många! 🙂
 
 Ikväll bjöd Rosa Skrot in ett gäng tjejer för en föreläsning tillsammans med mig inriktad på att sätta mål med sin löpträning och sedan körde vi ett backträningspass som exempel på hur ett intervallträningspass i löparskolan ser ut. Det finns sedan tidigare två program inriktade på att kunna klara av fem respektive tio kilometer hos Röhnisch. Nu jackar vi upp det ytterligare och ger er möjlighet att kunna välja nivå på träningen beroende på hur snabba och uthålliga ni är just nu.
 
 Förutom löpträning körde vi tre stycken styrkeövningar som förebygger och lindrar besvär från benhinnorna och onda knän som tex löparknä. För att få långsiktiga resultat som löpare behöver du inte bara vara uthållig i din träningsmotivation utan framförallt skadefri och smärtfri. Det är mer utmanande än att räkna löparpass vecka till vecka.
 
 Löparskolan är denna gång döpt till #RöhnischSuccess och strävar just mot att ge er redskap och nycklar till att bli framgångsrika med er löpträning och valuta för träningsminuterna. Vårt mål är att ni ska lyckas!
 
 


En mikroförelösning i olika typer av mål, analyser och matematik.


Isabelle från Röhnisch, Camills från Rosa Skrot och så jag.


Min syster Agnes. Alltid vid min sida.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Svara Lotta 12 mars, 2014 at 21:31

  Hej! Är rönisch runningschool gratis?
  Tack för en motiverande och inspirerande blogg. Håller på och tar mig ur startgropen för att börja springa och träna. På riktigt. 🙂

  [Svara]

 • Svara SpringSara 12 mars, 2014 at 22:26

  Tack för e härlig eftermiddag!

  [Svara]

 • Svara Jennysen 13 mars, 2014 at 06:29

  Åh! Hur blir man inbjuden på såna inspirationspass? Skulle jag verkligen behöva!

  [Svara]

 • Svara Röhnish success – en succé till löparskola på väg tillbaka | Lisa & livet från den ljusa sidan 13 mars, 2014 at 08:07

  […] har tidigare berättat om Röhnisch Running School, som är en löparskola som Lofsan och Alla Kan Träna-Ida skapat. För tjejer, av tjejer, som Röhnisch även säger om sina […]

 • Svara Linda 13 mars, 2014 at 08:35

  Jag avskyr löpning och älskar gruppass men har bestämt mig för att jag SKA ge det en chans och att jag vill klara att springa Vårruset. Anmälde mig precis till Rönisch Running School. Jag antog att det är gratis eftersom jag inte hittade någon information någonstans men det kanske det inte är?

  [Svara]

 • Svara Sneak peak – Röhnisch success | Dinkelhoppare 13 mars, 2014 at 09:24

  […] eventet igår så fick vi en inspirationsföreläsning av Lofsan kring olika typer av mål och hur man kan tänka kring dessa. Därefter genomförde vi ett kortare […]

 • Svara Johanna 13 mars, 2014 at 11:09

  Hej Lovisa!
  Jag var inne i ditt arkiv och kollade upp er första löparskola. Den verkar vara något för mig så jag funderar på att börja med den nu på en gång för att inte tappa motivationen i väntan på kommande skola.

  Jag kollade igenom alla passen men kunde inte hitta pass 5 och 18. Eftersom jag inte har facebook kan jag heller inte kolla om de finns på Röhnisch sida där. Kan du hjälpa mig och lägga in även de passen i din blogg. Eller finns de fast under någon annan rubrik?

  Tack för att du inspirerar!

  [Svara]

 • Svara Mari 13 mars, 2014 at 21:41

  Vad roligt 🙂

  [Svara]

 • Svara Helen 13 mars, 2014 at 22:22

  Tack för en inspirerande blogg! Är själv anmäld till Rönisch running school och längtar till starten! Blev väldigt nyfiken på styrkeövningarna du skriver om som är bra för att bl a förhindra löparknä! Vilka är dom? Har själv tendenser till löparknä och vill göra allt för att undvika det.

  [Svara]

 • Lämna kommentar