Lofsan

Smörj ska den ha

Sixten ligger och sover i sin säng nu när jag skriver det här. Han är ju inte riktigt frisk. Han fick cykla till Ica och när jag skulle betala hade jag inga pengar med mig så fick gå hem igen. Fixa pengar och sen upp till Ica igen. Det är nog 1000 meter från oss dit. Sixten kämpade hela tiden men när jag äntligen kunde betala allt så bröt han ihop och ville åka i vagnen så cykeln fick åka undertill istället. Han cyklade ju ändå 3km vilket är sjukt långt i hans värld. Dessutom rakt igenom City.

Baxter och jag har time alone medan Sickan sover och jag försöker att planera PT-kunder och annat jobb medan Baxter klättrar över mig. Han ogillar min prioritering. 😉


Jag skulle ha hämtat ut ett paket från Burt’s Bee idag med ny bodybutter och ett läppglans men trots två Icabesök glömde jag bort det. Suck på mig ibland. Jag märker att huden på magen drar ihop sig allt mer sedan graviditeterna, jag tycker att det både ser och känns jättebra i huden med olja eller en fet bodybutter på magen. Första månaderna smörjde jag mig som besatt men nu kör jag morgon och efter dusch. Ni som varit gravida, fortsätter ni smörja magen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Kim 5 september, 2011 at 19:03

  Nope, smörjer inte in efter graviditeterna. Huden har dragit ihop sig på direkten. Smörjer bara som vanligt hela kroppen efter dusch med vanlig lotion.

  [Svara]

 • Svara Erika - Emblas mamma 5 september, 2011 at 20:27

  Har inte ens tänkt att man ska det? Ska man det? Alltså mer än vanligt. : o Under graviditeten gjorde jag det.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det är nog helt ovetenskapligt men jag tycker att min hud drar ihop sig så fint att jag ger credd till oljan. 🙂

  [Svara]

 • Svara MansonDust ~ nybliven 4-barnsmamma 5 september, 2011 at 20:58

  Nää.. min mage är så randig sen första graviditeten ändå. Det är stora breda bristningar överallt som gör att huden är väldigt oelastisk nu. Trasig. Så nej, jag orkar inte smörja för det hjälper inte på min hud. Tyvärr eller nåt.. bryr mig inte så mycket för jag har ingen platt mage att skryta med heller.

  [Svara]

 • Lämna kommentar