Lofsan

Smidig resevagn

Bara för att jag har en separat barnvagnsblogg kommer jag inte att sluta skriva om barnvagnar i denna blogg. Målgruppen (ni läsare med en aktiv livsstil och till största delen föräldrar) är densamma både här och i Allt Om Barnvagnar.

Jag har inlett ett samarbete med barnvagnsmärket Quinny där jag just nu provkör och utvärderar den läckra (och i mitt fall knallrosa) Quinny Moodd. Nästa vagn att recensera hoppas jag blir den nya Quinny Yezz. Quinny Yezz är den första paraplyvagnen som uppfyller flygbolagens mått på handbagage, är ultralätt på grund av chassit i glasfiber och grymt snygg! Det ska bli spännande att se vad som kommer hända med paraplyvagnsgenren efter denna innovativa vagns intåg på marknaden.

Ni kan väl gissa vilken av färgerna som redan är min favorit?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Towis - its about me wherever I am. 30 november, 2011 at 15:53

  Åh det där ska nog bli vår nästa vagn – röd eller svart tror jag nog . Är ju inte jättenöjd med vår Quinny Zapp Xtra som resevagn eftersom den blir två delar när man fäller ihop den (inte jätteuppskattat hos flygbolag).

  [Svara]

 • Svara Angelica 30 november, 2011 at 16:04

  Lila eller rosa? =)

  [Svara]

 • Svara Elin E 30 november, 2011 at 16:38

  Skoj! Fick mail om Yezz:en för några dagar sedan och blev lite sugen på den. Gillar verkligen utseendet men är lite rädd för att den är lite ranglig, perfekt att du gör en recension på den så att man får se den lite mer in ”action”. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar