Lofsan

Smartast vinner och Bad Gastein

 Mycket av min träning just nu är inriktad på styrkeuthållighet och konditionsträning. Jag har några riktigt roliga och utmanade mål framför mig i sommar och höst som jag vill förbereda mig ordentligt inför.
 
 I slutet av juni ska jag tillsammans med Alla kan träna-Ida och en tjej som heter Annika tävla i Åre Extreme. I slutet av augusti ska min syster Agnes och jag springa Bydalens fjällmaraton på 50 km, en riktigt tuff heldagsutmaning. Senare i september ska jag till sist springa Helsingborg marathon igen, precis som förra året.
 
 För att bygga upp en stark kropp som orkar såna här utmanande grejer har jag lagt mycket tid senaste åren på att träna allsidigt och smart. Jag är övertygad om att det inte är den som tränar mest som lyckas bäst utan den som tränar smartast. Backträning är en naturlig del av min konditionsträning inför sommaren och hösten, det är ett effektivt sätt att träna kondition, styrka och pannben samtidigt.
 
 


Det finns en grym (i dubbel mening) backe från vårt hotell här på Kos upp till det översta hotellet i Kipriotis. Här springer och går jag en hel del denna vecka inför sommarens äventyr. Man ser hur stor stigningen är när man vet att jag startar på havsnivå och här är cirka halvvägs upp.
 
 Senare i september ska jag tillsammans med Ida, Caroline och Sophia, som jobbar tillsammans med mig i Lofsangruppen åka till Österrike och den mysiga alporten Bad Gastein. Vi har med oss en grupp människor som vill kombinera träning utomhus i inspirerande alpmiljö med utmanande pass både inriktat på kondition och styrka, framförallt i bergen. Temat Smart träning tycker jag passar väldigt bra in på veckans upplägg.
 
 Du behöver absolut inte vara vältränad för att följa med och det går alldeles utmärkt att följa med utan att känna någon annan sedan tidigare. Du kommer att lära känna oss!
 
 Det finns några platser kvar om du vill följa med till Alperna i september, det är första gången jag anordnar en träningsresa dit så jag är så exalterad. All information om resan, datum och priser finns på STS hemsida!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Anna-Karin 20 maj, 2015 at 03:28

  Hej, kan du inte utveckla detta med att träna ”smart”? För alla nivåer?

  Stort tack för en jätteinspirerande blogg!

  [Svara]

 • Svara Åsa 20 maj, 2015 at 03:29

  Jag ska med till Bad Gastein i höst på min allra första träningsresa. Känner inte en endaste kotte, så det känns lite spännande! Men jag ser verkligen framemot resan!

  [Svara]

 • Svara Erika 20 maj, 2015 at 12:20

  Men vad roligt att du ska springa i Bydalen! Jag ska också springa där, men ”bara” 20 km. Vilken extra kick att få se sig där kanske 😀

  [Svara]

 • Svara Anna 20 maj, 2015 at 12:45

  Tyvärr uppbokad på annat när resan anordnas. Några mer träningsresor inplanerade?Min dröm att kunna fixa med barnvakt och hänga med:)

  [Svara]

 • Svara charlotte 22 maj, 2015 at 13:02

  hade gärna åkt med på en sådan resa.
  Bor ni i svit på kos? Det är mycket billigare att boka svit än 2-rumslägenhet ser jag, vilket läge är bäst? Skiljer 9000 kr så undrar vad skillnaden är och om det är värt det.
  Vill ha terrass och inte balkong!

  [Svara]

 • Svara Ida 23 maj, 2015 at 13:21

  Vilken inspiration!
  Blir riktigt besviken över att skolan sätter stopp för att åka iväg någonstans i höst, det låter ju hur roligt som helst!

  [Svara]

 • Svara Helen 25 maj, 2015 at 13:45

  Å vad inspirerande du är:) riktigt imponerad av dej! Blev så glad jag sprang G – varvet och det gick bra:)) men undrar lite om du har tips på magövningar o rumpan för att tajta till det? Vad tipsar du om där? Är det plankan o mer? Du ser ut att ha grymt stark mage. Har du bra tips om kosten?

  [Svara]

 • Lämna kommentar