Lofsan

Smälta intryck

Vilken fantastisk dag vi har haft på UnderBARA BARN i dag! Det var så mycket folk men alla hade jätteroligt. Om ni funderar på vad ni ska göra i helgen har jag ett förslag; Kom till Älvsjömässan!

Många klädmärken hade superpriser som Blingo, Lundmyr, Nova Star, Geggamoja och Name It. Jag fick med mig massa snygga kläder till Sixten och Baxter från Blingo. Snyggaste mössorna och matchande tröjor såklart!

I Allt för föräldrars monter kan man registrera sig för Gravidpaketet och tävla om värsta grymma priserna; ett barnrum med produkter för över 50.000:- bl.a. en Orbitvagn och en Tempursäng för 50.000:- Kom förbi och var med och tävla du med!

Jag träffade massa fina vänner, både med och utan barn. Tur att jag fick lite ledigt för att mingla. 🙂 Det var roligt att många bloggläsare vågar sig fram och vill hälsa. Mer sånt! Jag älskar att jobba på mässor och event; jag har gjort så många såna uppdrag för SATS. Det är världens bästa träning om man är blyg eller har svårt att prata med främlingar, våga prova! Jag pratade med flera företag vars produkter jag gillar och gärna vill använda och skriva om. När jag får möjlighet att låta er läsare ta del av nya produkter och testa är det extra roligt. Jag hoppas på fler samarbeten, mässor är jättebra forum för att nätverka i.

Jag älskar de nya färgerna till Orbit. Jag skulle vilja ha den lila dynan och suffletten till min röda bas, det skulle vara skitsnyggt. Den helsvarta är diskret men läcker också. På den stora TV:n visas bilder från när vagnen används av kändisar. Och när Hans står på strandpromenaden på Kreta. Det är han och Tori Spelling som kör Orbit. 😉


Orbit, den snyggaste montern på mässan tycker jag. Till höger ser ni Burt’s Bees. De har bra priser så jag köpte nya hudgrejer såklart.


Blingos monter med kläder både till mamma och barn.


Massa snygga kläder med könsneutrala färger och mönster. Jag älskar de grafiska trycken.


Nu ska jag smälta alla intrycken från dagen och ladda batterierna inför morgondagen men nya timmar i montern. Hans gör sin berömda lasagne. Jag ska passa på att göra lite skrivjobb när barnen somnat sedan. För övrigt har jag träningsvärk efter träningen igår. Det går jag igång på. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Matilda 14 oktober, 2011 at 20:39

  Hej!

  Detta har inte med inlägget att göra men – skulle inte du kunna skriva ett inlägg om hur man minskar fettprocenten? Lite mer konkreta saker som man kan göra för att ha ett hum om man är på rätt linje. Exempelvis, behöver man ligga på ett underskott, hur mycket? Ska man klippa kolhydraterna? osv.

  Jag tänker främst för dom som har ”några sista irriterande kilon” som är svåra att få bort.

  Tack på förhand!

  [Svara]

 • Svara Mimmi L 14 oktober, 2011 at 21:49

  Jag hann ju inte ge mig till känna. 😉 Trevligt att träffas! Och dottern gillade Oreosarna, så vi hämtade några till. 🙂 Lite shoppat och lekt blev det också.
  Trevlig mässa som var över förväntan om man jämför från de senaste två åren.

  [Svara]

 • Svara Mia 14 oktober, 2011 at 21:51

  Hej!
  Vet du om det finns någon butik i Stockholm som säljer Burts Bee och som har ett bra sortiment? Har sett att Life har ett litet utbud, dock mest lipbalm mm.

  Ha en underbar helg!

  Mvh
  Mia

  [Svara]

 • Svara Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset 15 oktober, 2011 at 00:32

  Kul att du kom fram och hälsade och presenterade dej idag! 😀
  Hade du trevligt?

  [Svara]

 • Svara Frida - Militärmamman 15 oktober, 2011 at 06:53

  Jag blir alldeles fylld av energi av att bara läsa det du skriver! Roligt att stå på mässa! Hoppas hela din helg blir lika bra! Hade jag bott närmare hade jag definitivt åkt dit!

  [Svara]

 • Svara Ann-Sofie-Mamma till Isak 15 oktober, 2011 at 09:46

  Jag gillar Orbit starkt! Riktigt snygg vagn!

  [Svara]

 • Svara Madeleine 15 oktober, 2011 at 09:58

  Kul att träffas en snabbis igår! Hoppas helgen går bra på mässan!

  [Svara]

 • Lämna kommentar