Lofsan

Små grodorna

Nu kör vi julstämning hela vägen ut. Sixten är peppad som tusan och sjunger på Små grodorna. Han kör dansen till också när inte kameran är framme. 🙂

Jag fick precis bekräftelse på att en del av min beställning till Ralph Lauren skeppats iväg. Tidigare har jag köpt alla Ralph Laurenkläder på Macys och i den mindre Ralph Lauren-barnbutiken i SoHo. Men nu kommer vi vara på Manhattan mitt i värsta julkommersen så då är det skönt att slippa lägga tid och energi på att trängas och istället fundera och välja i lugn och ro på nätet. Jag la en beställning till Ralph Lauren och en till GAP som båda levereras till vårt hotell. De kommer innan vi checkat in men hotellmanagern lovade att lägga undan grejerna (65 produkter från RL blev det till slut när tjejkompisarna fått önska) tills vi kommer fram. Tidseffektivt nu när vi bara är på plats torsdag till söndag och inte en vecka som vi brukar.


Vi kommer åka taxi till och från flygplatsen så barnen behöver inga ytterkläder då utan istället väntar dessa godbitar på hotellet. Den röda jackan är till Sixten i storlek 4 år och Baxter får den svarta dunjackan i storlek 3 år. Den svarta kommer nog de båda kunna ha denna vinter men Sixten ska få den snygga röda dunjackan med pälskrage från Tenson som jag tidigare visat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Mimmi L 26 november, 2011 at 20:51

  65 saker, du är ju galen! 😉
  Det är bra att beställa, inte alltid man hittar sakerna i butiken och tänk hur lång tid det skulle ta att plocka ihop och släpa hem allt till hotellet. Skönt också när ni inte ska vara där så länge, en dag hade ju gått åt till det där.
  Vart ska ni bo den här gången?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Exakt, det var så jag tänkte också. Vissa grejer är säkert billigare på Macys men min tid är mer värdefull. Vi har fått ett B&B i Chelsea på rekommendation eftersom vi fick boka om allt då barnen och min syster följer med som barnflicka. Det fanns inga sviter som rymde oss alla så här nära inpå. Tydligen många som ska till Manhattan i mitten av december. 😉

  [Svara]

  Mimmi L Reply:

  Jag gillar också Chelsea, nära till det mesta! Populärt att handla julklappar på Manhattan, kan tänka mig att det är fullt.
  Får vi se en bild på kartongerna och högarna när du packat upp allt? 😉 Perfekt att din syster följer med, barnhjälp och mer bagage!

  [Svara]

 • Svara lillal 26 november, 2011 at 21:20

  Gumman, beställer du direkt fr RL sida? Min vän skall till Vegas i mitten av dec, så kan tänkte göra en beställning med henne, kanske smart att göra så som du har gjort ist, så får man det man vill? Kan du inte maila mig läånkar? Tips & råd? Vore snällt 🙂 Många kramar Lina

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det är första gången jag gör såhär. Hoppas det blir bra! Jag beställer direkt från Ralph Lauren.com Det tillkommer 1,5% i valutapåslag och lite i skatt på de priserna som står på hemsidan. Sen måste det finnas en adress och mottagare i USA som kan ta emot grejen. Jag var ute i god tid för att allt ska hinna komma. De har delat upp det i flera sändningar såg jag i ett mail.

  [Svara]

 • Svara Sandra 26 november, 2011 at 21:57

  Åh va kul! Väntar med spänning på att få se alla godbitar! Kul kul kul!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Kan bjuda på några godbitar då och då. 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar