Lofsan

Slutspurten

Vi är inne på nedräkning fram till sommarlovet nu och mina gymnasieelever har gjort sig välförtjänta av en lång ledighet. Den senaste månaden har varit späckad med nationella prov och jag är glad över att jag inte undervisar i något av dom ämnena. Jag avslutar tre kurser i juni och har fullt upp med betygssättning nu. Det är det svåraste med idrott och hälsa tycker jag.

Jag har jobbat 50-70% som lärare det här läsåret men efter sommaren ska jag vara tjänstledig ett år. Jag har några riktigt stora projekt i mitt eget företag som jag ska satsa på samtidigt som jag har en enorm efterfrågan på föreläsningar och workshops inom träning, friskvård och hälsa. Det ska bli jättespännande att satsa 100% på mitt eget företag, man måste satsa för att vinna!


På väg till skolan i morse!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Svara Bea 22 maj, 2013 at 07:24

  Lycka till!

  [Svara]

 • Svara Anna Jansson 22 maj, 2013 at 07:40

  Det är så himla roligt att det går så bra för dig! Det är du värd!

  [Svara]

 • Svara anneli 22 maj, 2013 at 07:50

  Grattis, roligt att kunna satsa på sitt eget!!!!

  [Svara]

 • Svara Mia - träning och småbarnsliv 22 maj, 2013 at 09:34

  Vad roligt att du vågar! Heja!

  [Svara]

 • Svara fitnesscoachen 22 maj, 2013 at 09:34

  Kul, klart du ska satsa! Jag har varit egen i drygt ett år på heltid nu, passade på att skaffa barn ungefär samtidigt som jag sade upp mig, inte bästa planeringen kanske men det har gått jättebra ändå! Jag tror absolut att du kommer kunna leva på din firma, du är så pass driven och har många bra idéer!

  [Svara]

 • Svara Stina 22 maj, 2013 at 09:46

  Kom till att tänka på en sak. Jag minns varför jag hatar r idiot så mycket. Flyr att det var betyg… Jag var värdelös påfriidrott, simma gjorde jag men inte snabbt (är idag utbildad livräddare), jag har ingen bollkänsla, men jag har alltid varit stark och kampsportat och tävlar i både det och ridning.

  Vad jag fick för betyg i Skolan. G. I gymnasiet valde jag till slut bort idrott eftersom det var det betyg jag fick sämst i.
  Ibland funderade jag på om betygssystemet skulle vara annorlunda i just idrott. Typ godkänd/underkänd. Jag hade verkat göra idrott till något som flätades in i vardagen, utan krav på att vara duktig på en enskild idrott utan duktig på att då ett helhetstänk kring motion och hälsa för att kunna fortsätta med idiot även efter Skolan.

  nyfiken på dina tankar kring idrott och betyg!
  Kram Stina

  [Svara]

 • Svara Stina 22 maj, 2013 at 09:47

  Det skulle så klart stå ”hatade idrott” och inget annat!!!

  [Svara]

 • Svara Anna 22 maj, 2013 at 17:06

  Älskar din stil!!

  [Svara]

 • Svara Sara 22 maj, 2013 at 17:19

  Vilka snygga skor du har på dig:) vad är det för märke på dem?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Gstar, såna där gympisar med inbyggd klack. 🙂

  [Svara]

 • Svara ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥ 22 maj, 2013 at 20:41

  Ja, jag har suttit och rättat nationella prov hela dagen idag… inte så roligt! Men skönt när det är över! Snart sommarlov!! 🙂

  Va roligt att du ska jobba 100% med ditt egna företag! Det gör du rätt i!!! 🙂

  KRAM

  [Svara]

 • Lämna kommentar