Lofsan

Slutspurten till sommaren

Nu är det verkligen slutspurten på vårterminen 2015!
 
 Eftersom jag varit bortrest nästan hela våren: Thailand i mars, boklansering och klädkollektionslansering också, en vecka i Marbella, två veckor i Grekland och sedan en trip till Västkusten förra veckan så känns det som att den här våren bara försvann i ett nafs. Jag kan knappt förstå att det är studenttider!
 
 Vi fick verkligen mersmak på Västkusten i helgen och har redan bokat in både Göteborg och hotellet Gullmarsstrand i Fiskebäckskil i sommar igen. Jag älskar att vara nära havet!
 
 Vi smygstartar sommarlovet med en sväng ut till vår lilla Roslagspärla vid havet redan på fredag och sedan kommer vi att åka lite fram och tillbaka mellan huset och Södermalm fram till efter midsommar. Innan dess har jag några stora jobbprojekt att sjösätta som jag jobbat stenhårt med över lång tid så jag längtar verkligen. Stora löparboken för kvinnor gör succé och fortsätter att tryckas i nya upplagor samtidigt som ni som redan köpt boken och följer något av programmen i boken berättar om fantastiska träningsresultat. Jag älskar det! Tack för att ni delar med er!
 
 
 


Hotell Gullmarsstrand ligger precis vid havet, i princip ute på bryggan! På andra sidan vattnet anar ni Lysekil.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar