Lofsan

Sluta sova på dagen?

Det har i princip Sixten gjort. Speciellt nu när jag inte har någon syskonvagn längre. Annars har Sixten somnat i den när vi är ute och går.

Igår körde han fullt ös hela dagen härhemma. Sixten har aldrig sovit i sin säng på dagtid utan alltid i vagnen så även om han skulle behöva sova för att ladda batterierna vet han inte hur det rent praktiskt går till. Efter pannkaksmiddagen igår kväll satte sig Hans och Baxter i badkaret medan jag plockade lite i köket. Jag avbröt för att sitta på toalettstolen bredvid badkaret och prata med Hans medan Sixten satt med sin iPad i soffan. Efter en stund blev det väldigt tyst i lägenheten.


Detta har aldrig hänt förut. I lördags kväll tog han sin vällingflaska medan jag fixade en grej. Han försvann in på sitt rum och när min mamma en stund senare tittar in har Sixten krupit ner i sängen, druckit upp vällingen och somnat. Detta är en kille som alltid kämpar sig igenom nattningar, som håller sig vaken till midnatt om han sover en timme på dagen. Med andra ord känns dessa två händelser helt exceptionella, kanske är detta den nya trenden? En 2-åring som nattar sig själv?! Borde finnas på postorder.

En liten uppdatering: även torsdagskvällen slutade i soffan för Sixtens del. Storebrors axel är för skön för att kunna motstå. 🙂

20111110-212418.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara MansonDust ~ nybliven 4-barnsmamma 10 november, 2011 at 21:00

  Visst är det sköööönt! 🙂

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Underbart!!!

  [Svara]

 • Svara Johanna 10 november, 2011 at 21:37

  Det är säkert för att han gillar den nya lägenheten så mycket 🙂 Men det är ju absolut en bra trend!

  [Svara]

 • Svara Marlene 10 november, 2011 at 21:39

  Men sötnos 🙂 Vilket artikelnr ? 😉

  [Svara]

 • Svara Anna 11 november, 2011 at 09:56

  Nusse då! Vad skönt att slippa bråka vid nattning 🙂 Längtar tills Vincent gör likadant som Sixten 😉

  Ha en fin dag!

  [Svara]

 • Lämna kommentar