Lofsan

Sköna söndag & Midnattsloppet

Idag har jag en skrotardag. De infaller sällan. Då skrotar man.

I nya rosa mjukbyxor, inhandlade på Peakrean igår samtidigt som vi kollade på Prideparaden. Många tårar från min sida. Jag blir rörd och berörd av människor engagerar sig, som brinner för något, som satsar sin tid, som offrar sig, slåss för de svaga.

Senare idag ska vi springa. Det vräker ner utanför fönstret så jag hoppas att det blir uppehåll framåt eftermiddagen. Sista intervallerna i maxfart innan Midnattsloppet på lördag. Jag längtar efter Lina som jag lärde känna på Mammabloggkryssningen i juni, min vän Anna ska också springa, precis som min syster Agnes och Terese.

Ska någon av er andra springa Midnattsloppet på lördag?

Det här ekipaget får stanna hemma på lördag kväll, ingen hejaklack för min del med andra ord men kanske kommer någon av er och hejar?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jessica 7 augusti, 2011 at 12:56

  Jorå, jag ska springa men kommer nog långt efter dig =) Men det är ok. Vi syns!
  Kram

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det viktigaste är att vi gör vårt bästa.

  [Svara]

 • Svara ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥ 7 augusti, 2011 at 13:27

  Midnattsloppet går precis utanför vår balkong, så jag ska hålla utkik efter dig! 😉

  Hejja hejja!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Dig kan man lita på!

  [Svara]

 • Svara jojjan 7 augusti, 2011 at 17:13

  Jag sparar mig till tjejmilen! Ska precis ge mig ut på en liten löprunda. Regnet har upphört och dottern sover. Maken ligger i soffan och ojar sig. Han har ont i hela kroppen… Vi har i helgen varit i Kalmar på triathlontävling. Min man är numer en Iron Man! Hur coolt är inte det?! Jag är så stolt!

  [Svara]

 • Svara Frida - Militärmamman 7 augusti, 2011 at 18:18

  Lycka till ikväll! Midnattsloppet verkar så roligt!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Du får boka in loppet nästa år. 🙂

  [Svara]

 • Svara Sofia 7 augusti, 2011 at 18:39

  Jag ska springa för första gången på lördag! Dock inte i ditt tempo, det satsar jag på nästa år! 😉 Har bara tränat i 2,5 månad inför loppet då jag behövde en spark i baken med min kondis. Och vad säger man, skynda långsamt!

  För övrigt testade jag en av dina övningar på gymmet igår. Den för insida lår, två hantlar/kettlebells i vardera hand och så upp och ner på varje sida om benet. Jag tränar och gymmar en hel del så jag känner mig ”van”. Men gisses vilken träningsvärk jag har idag! 😀 Kom knappt ur sängen imorse 😉 Fortsätt gärna med att lägga ut videor med kombinationsövningar med hantlar! Underbart för en liten tjej som knappt räcker upp i de trista maskinerna! Tack för en inspirerande blogg! Kram på dig och lycka till på lördag!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Då ska jag ge dig fler roliga övningar. Ses på lördag kanske. 🙂

  [Svara]

 • Svara Åsa B 7 augusti, 2011 at 19:37

  Jag ska också springa på lördag. Hoppas på en tid under 45 minuter gärna 43. Vi får se 😉 Lycka till!!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Då är vi två! Ses på lördag kanske. 🙂

  [Svara]

 • Svara Helena 7 augusti, 2011 at 20:45

  Jag och dottern ska in och heja på pappa (och på er förståss! :-)). Vi tar med oss Orbiten med både sidekick boarden och sittdelen. Vi provade det på midnattsloppet förra året och den var perfekt! När lill-tjejen blev trött så drog hon själv ner paparazziskyddet så att hon kunde somna ostört i sin ”koja”. Jag vred sittdelen mot loppet och stod inte alls i vägen med min vagn, trots att det var jättemycket folk där vi stod. Repris i år! Lycka till!!!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Tack!!!

  [Svara]

 • Svara Lisa 8 augusti, 2011 at 20:26

  Nej, jag är sugen men har inte velat boka upp den här helgen.
  Fast.. undrar om det går att köpa sista-minuten, då kanske jag kör om jag är kvar i stan.
  Annars så inväntar jag Tjejmilen, som ska bli superkul som vanligt.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det finns platser kvar i grupp 7… 😉

  [Svara]

 • Svara Lina 8 augusti, 2011 at 20:50

  Längtar efter att träffa dig me snygging!!!! Ska bli super skoj! Du ee ju mitt dragplåster ha ha ha….orkar nog max 1 km i ditt tempo 😉 Ge mig tränings tips för v??? E så omotiverad. Maila mig 😉 Ha en bra v ses på lörd, kram kram

  [Svara]

 • Svara Lina 8 augusti, 2011 at 20:51

  SKulle ju skriva tack för du länkade till min blogg 😉 Kul 😉 Fick lite mer läsare igår, super tack 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar