Lofsan

Sköna Söndag

Här hemma har vi en riktig fixardag idag. Jag fick en rejäl sovmorgon till 0950 och frukosten stod på bordet när jag kom upp. Grymt efter en riktigt intensiv vecka.

Hans har städat ut julen idag. Granen åkte ut, alla barr är dammsugna och juleljusen i förrådet. Skönt att få lite omväxling.

Jag har precis duschat, Hans är i väg och springer runt Riddarfjärden. När han kommer hem ska jag i väg till Rosa Skrot för att köra sista passet på Nyårsträningsveckan. Jag har snart kört 4 pass med Crosstraining; styrka och kondition kombinerat med mycket ben- och bålstyrka. Idag är passet fullbokat och jag ser så mycket framemot det. Jag har gjort ett upplägg med 6 stationer, på varje station gör man en styrkeövning och en pulshöjare. Det blir ett tufft pass kan jag lova.


I fredags körde jag och ett gäng kompisar ett Crosstrainingpass på Rosa Skrot, jag gillar verkligen denna typ av pass, både att träna själv och coacha andra i.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Malin 9 januari, 2013 at 07:58

  Hej!
  Vilken fantastisk blogg! Inspirerande!
  Ville bara fråga om strl. på 2xu byxorna du har i denna bild.
  Jag tänkte beställa ett par. Hur är de i storlek?
  Vad har du?

  //Malin

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack!!

  Jag har XXS tror jag, lagom runt låren men lite för styvt kring midjan…

  [Svara]

 • Svara Kvällens kettlebellspass | erdoderdo 9 januari, 2013 at 20:07

  […] Curtsy Lunge var en övning vi gjorde på Rosa skrot i fredags, då med en viktplatta. Love it, tack Marianne! Hittade även hos henne den här braiga filmen (och […]

 • Lämna kommentar