Lofsan

Sköna söndag

Idag har jag haft en skön kommaikappdag. Jag jobbar ett lite knasigt schema med tidiga morgnar, sena kvällar och sex dagar per vecka så lediga lördag blir extra helig. Både mormor och morfar har varit på besök under dagen. Hans hängde på när jag jobbade och barnen kunde stanna hemma i soffan med mormor så länge. Framåt lunch tog morfar med sig Sixten till parken samtidigt som Baxter tog sig en långsovning så jag fick flera timmar att kunna beta av en lång attgöralista. Jag älskar att kunna checka av och gå vidare.

I högtalarna snurrar den nya musiken till SatsBabypasset. Det är en förkoreograferad klass som byter musik och övningar en gång per termin och nu är det dags igen. Jag är verkligen ingen koreografistjärna så jag får lägga mycket krut på att lära in stegen jämfört med många andra instruktörer. Man kan inte vara bäst på allt jämt. 😉

När gräbsen somnat strax ska jag köra några timmar till medan Hans ändå jobbar lite han med sedan blir det kvalitetstid tillsammans inför veckan som kommer. Hans är borta mycket i veckorna och då blir helgerna extra värdefulla för oss som familj.


PS. Crazy Stupid Love rekommenderas varmt. Jättemysig film!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

 • Svara Dan 26 februari, 2012 at 20:07

  Hejsan.
  Trevlig blogg du har. Nu vart jag lite pepp att köra igång igen.

  Du måste läsa mitt inlägg om leksakshypen!

  http://dan-syndrom.se/?p=3136

  [Svara]

 • Lämna kommentar