Lofsan, Sixten

Sköna Österlen

Vi har ätit en god middag här i huset och Direktör Bengtsson lämnade kontoret två timmar tidigare idag eftersom det är fredag. (Läs: Sixten somnade vid 22 istället för midnatt.)

I natt är den första natten Sixten och jag sover utan Kärleken. Det känns lite pirrigt. Så där ångestpirrigt. För jag vet att det kan bli tufft om han bestämmer sig för att vakna så där glatt vid tre. Men det kanske vara så att de där 100 ml ersättning jag tryckte i honom INNAN amning gör så att han sover HELA natten. Men jag är inte den som tar ut något i förskott. Min taktik att ge flaskan innan amning ikväll bygger på att Sixten äter på ett ganska stökigt sätt från flaskan. När han är mätt på den så måste han ju säga till genom att skrika t.ex. Det är ingen rofylld stund precis. Så ikväll fick han alltså först flaska tills han blev nöjd. Sedan bytte jag blöja och tog på pyjamas och så lekte vi en stund. Sedan fick han amma tills han somnade och nu har han sovit 40 minuter. Han kan lika gärna vakna om 1 minut som om 7 timmar, man vet ju aldrig så det gäller att passa på när man har fredagsmys för en gångs skull.

Jag har valt att sova i sängen på övervåningen och har bäddat ner Sixten i sin liggdel på golvet bredvid mig. Innanför mig har jag byggt en vägg av ett täcke så att Sixten kan ligga bredvid mig om det behövs, utan att jag behöver vara rädd för att han ramlar ut mellan spjälorna. Varken han eller jag sover särskilt gott tillsammans. Ska jag vara ärlig så sparkar han mig konstant i magen. Hårt! Byter han till pappan sins sida somnar Sixten på 5 röda.

Edit: I samma sekund som jag publicerar inlägget vaknar Sigge.

Sixten & Morfar betraktar brasan. Eld är förhäxande även för en 11 veckor gammal kille.

Sixten & Morfar betraktar brasan. Eld är förhäxande även för en 11 veckor gammal kille.

Sötkorv! (Sixten alltså) Eller ja.. Morfar är väl också ganska fin...

Sötkorv! (Sixten alltså) Eller ja.. Morfar är väl också ganska fin...

Sixten frågar morfar vad som serveras till middag.

Sixten frågar morfar vad som serveras till middag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara unique 24 oktober, 2009 at 09:10

    Vilken yspys morfar Sixten har =)

    [Svara]

  • Lämna kommentar