Lofsan

Skilodgebaren

Vi fick en fantastisk eftermiddag, helt utan förväntningar faktiskt. Efter att ha ätit lunch i lägenheten trodde vi att Sixten skulle somna och kanske även Baxter igen i vagnen under en promenad. Men det vad det delade meningar om ser ni. Det slutade med att vi satte oss vid ett av borden på Skilodgebarens fantastiska uteservering. Barnen lekte och lekte i flera timmar, jag har nog aldrig sett dem leka så mycket TILLSAMMANS förut. Baxter brukar inte klara av Sixtens svårighetsgrad på lekar och när det är leksaker inblandade så blir det ofta konflikter men idag så var varsin pinne det enda som krävdes för så mycket glädje. De brottades och jagades, och ingen sprang bort, som de brukar. Hans och jag kunde med andra ord bara chilla i soffan med lite dricka. I solen dessutom. Och timmarna gick. Är det så här det är med äldre barn. I så fall får barnen gärna bli lite äldre för varje dag som går. 🙂

Efter dusch av små lortisar här hemma i lägenheten, middag till de små och ett avsnitt Simpson så nattar nu Hans de två och sen ska vi äta kycklingsallad. Just the two of us.

Jag har lite lösgodis och Pringles som väntar ikväll. Jag är en riktig sucker för sånt. Tur att jag tränar mycket… Eller hur tänker ni kring sånt?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Marie 11 augusti, 2012 at 20:49

  låter sunt att du unnar dig gött! Livet är för kort för att inte göra det! Jag tränar hårt bland annat för att kunna äta av allt med gott samvete:) tycker det är livskvalitet!

  [Svara]

 • Svara Becca 11 augusti, 2012 at 21:15

  Härligt! Jag är också väldigt aktiv, har alltid varit! Förr (även nu ibland) hade jag en skev bild av kost och träning, gled ner i bulimiträsket! nu har jag lite andra tankar! Jag känner att det är viktigare att må bra på insidan än att se bra ut! Och mår jag bra på insidan ser jag även bra ut! Winn winn!! 🙂 förr fick kg alltid dåligt samvete och kände alltid att inte skulle ätit det eller att jag förstört det jag kanske byggt upp! Nu ser jag mer sunt på det hela! Eftermiddagsfika är ju det bästa som finns! En kaffe och en kakbit!! Ljuvligt! Men, i måttliga mängder!! 🙂 tack för en ny favvoblogg att följa! 🙂 kramar

  [Svara]

 • Svara i min lilla lilla värld 11 augusti, 2012 at 21:22

  Äh, numera äter jag för att kunna träna. Därför fyller jag på kroppen med BRA och MYCKET mat och blir sällan sugen på nåt, men blir jag det så äter jag. Fast med måtta =)
  Tråkigt svar? hahaha

  [Svara]

 • Svara Therese 11 augusti, 2012 at 22:00

  Problemet med mig är att jag kan inte ÄTA lite! Försöker tänka på ditt videoblogginlägg om att ”unna sig”. och har kommit fram till att det är SVÅRT för mig att unna mig ex. en fika eller nåt annat dåligt för då glider jag ned i sockerträsket med en jädra fart! Annars om man inte har problem med sockerberoende så är det klart att man ska kunna käka en glass eller liknande! Förresten, ni ser ut att ha de så vansinnigt härligt! Jag som är uppvuxen på landet men HATAR att vara ute blir t.o.m sugen på en sådan resa (sambon har tjatat ett tag om det och latmasken i mig säger nej tack!). Men nu kanske jag ska överraska honom med ett JA 🙂 Tack för det – OCKSÅ 😉

  [Svara]

 • Svara Petra 12 augusti, 2012 at 07:33

  Förut gjorde jag som barnen och åt lördagsgodis (på lördagar). Om det råkade komma något kalas (typ födelsedag) mitt i veckan, så fick det bli min ”unnardag”. Nu äter jag LCHF och har i stort sett inget sug eller behov alls, av sötsaker, vilket är jätteskönt. Känner jag för att kompistugga något blir det oftast lite mandel eller nötter, ibland någon mörk chokladbit också. Jag tränar på som vanligt och dessa små extramål är inget som påverkar vikten åt något håll, så jag äter och njuter!

  [Svara]

 • Svara Emmeline 15 augusti, 2012 at 09:27

  Jag försöker hålla mig borta från sånt som inte är bra för kroppen, som t.ex. godis. Men är en riktig godisråtta så helt utan godis klarar jag mig inte! Dock försöker jag helt låta bli läsk och tar hellre mitt socker i fast form. Jag tänker att allt är OK i moderation, bryr mig inte om hur fett något är eller hur mycket kalorier – men vill äta sådant som är bra för kroppen och som får mig att må bra och bli pigg. Vilket innebär mindre godis och mer frukt, bär, kött, grönsaker och mindre potatis, ris och pasta. Jag tror mer på att äta lite godis när man är sugen, oavsett om det är tisdag eftermiddag på en föreläsning eller på jobbet eller om det är lördag kväll, då får jag aldrig behov av att svulla som jag annars tycker det lätt kan bli om man har en ”ätardag” eller godisdag eller liknande.

  [Svara]

 • Lämna kommentar