Resor

Skillinge och Olof Viktors

Nu har vi äntligen lämnat över alla barnen och så är det bara vi tre, resten av sommaren! Helt underbart!

Idag har vi varit på en liten ofrivillig roadtrip, vi tänkte äta lunch i Kivik på Buhres men när vi kom fram var det 50 meters kö så vi skippade snabbt den planen och åkte istället via kusten bort till Skillinge för att äta på rökeriet. Där mötte vi Sixtens morfar av en slump så Sixten fick sig lite mys. Jag åt en laxtallrik som var god, förutom potatissalladen. Jag gillar bara fransk potatissallad som är gjord med olja och vinägrette, inte den vita varianten som typ är gjord på gräddfil eller nåt.

Sixten i morfars famn

Rökeriet i Skillinge

Jag ser ju orangehårig ut!

Sickan och Pappan i Skillinge

Efter en stund på serveringen åkte vi till Glemmingebro för en fika på Olof Viktors. Jag vet att jag ofta skriver om mat och fika och sånt men ska jag vara ärlig så kretsar det mesta i mitt liv om det. Det känns som att jag har ett stort hål i magen, jag äter helt enorma mängder mat just nu. Ni skulle aldrig tro att det var sant om ni såg hur stora mina frukostar, luncher och mellanmål är. Bebisen verkar vara en glupsk typ eftersom jag bara har gått upp cirka 6 kilo i vecka 27, men så rör jag mycket på mig också och har alltid haft en motor som kräver mycket energi. Men nu är jag nog på på min utgångsvikt (59 kilo) när jag blev gravid med Sixten så jag var ju också smalare än någonsin när jag blev gravid nu andra gången.

Fika på Olof Viktors

Jag gillar sorbetglass

Redan efter en vecka börjar Sixtens hår växa ut, som en gyllene gloria, fast det syns inte så bra på bilden ser jag...

Ikväll ska vi njuta av att bara vara vi tre. Jag ska fråga Hans om jag får äta frukost till middag, det är det bästa jag vet! Massa filmjölk med havregryn, smörgåsar och kokt ägg är ju så gott!

I morgon startar ju marknaden i Kivik så vi funderar på att cykla alla milen dit och tillbaka. Jag laddar för att äta langos och munkar på marknaden. Hur ofta äter man det egentligen?! Kameran följer så klart med och idag fick jag igång min mobil tillsammans med datorn så nu hoppas jag kunna uppdatera varje dag som vanligt. Det är så roligt att ni ber mig blogga oftare!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sofia 18 juli, 2010 at 18:18

  ååå vilket fint armband – sånt vill jag oxå ha – må sätta igång o leta…ni ser ut att ha d kanon på semestern-njut!!Kram S

  [Svara]

 • Svara Alfva 19 juli, 2010 at 12:53

  Jag har så svårt att förstå att du redan är i v 27! Det är ju snart dags ju!!

  [Svara]

 • Svara sara 23 juli, 2010 at 14:14

  Ni tar ju så otroligt fina bilder =)

  [Svara]

 • Lämna kommentar