Lofsan

Skidresa till Bad gastein

Hela familjen är i Alperna på påskvecka. Vi åker hit tillsammans med STS Alpresor som jag arrangerar träningsresor tillsammans med. På min instagram @lofsans har jag lagt upp massa bilder och filmer från veckan redan men här kommer några fler.
 
 


Det här är Simon, barnens skidlärare. Skidskolan här har 5-timmarslektioner inklusive lunch, det passar inte vår familj just nu så istället bokade vi egen skidlärare ett par timmar några dagar. Det blir mer flexibelt och mer kvalitet samtidigt som det blir billigare än att ha barnen i skidskola hela veckan. Simon är en klippa som lyckas leverera superglada killar med stort självförtroende och mersmak för skidåkning efter varje lektion. Nu hettar det i kinderna efter sol och fartvind i ansiktet en hel dag. Idag gjorde vi långa åk hela familjen på eftermiddagen, så långa att det till och med slår lock för öronen. Som ni ser i bakgrunden så finns det ingen snö här i dalen men en bit upp är det 2 meter snö. 15 grader och vindstilla i byn.
 
 Vi bor på Hotel Salzburgerhof, det är ett fantastiskt hotell som jag verkligen tycker om. 5-rättersmiddag varje kväll, perfekt frukostbuffé, spa och pooler som även barnen får bada i är toppen tycker jag!
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

 • Svara Bella 6 april, 2016 at 13:24

  Har en fråga som inte rör inlägget men hoppas verkligen att du har tips. Jag har hela mitt liv haft en osund relation till socker. Ett sjukt beroende. Jag har smygätit, gömt sötsaker för att få ha dem för mig själv, undvikit situationer där jag inte kan äta massa skit och ”belönat” mig med chips gosis glass läsk och bakverk varje kväll. Bakat bullar och kakor till gäster men ätit upp allt själv på 1-2 dagar… Isolerat mig för att kunna äta skit i fred. Helt sjukt… Skäms när jah skriver det. Försöker nu bli av
  Med mitt beroende. Har tagit bort allt socker och triggers som pasta potatis bröd mjöl och sötningsmedel och till och med frukt nu i början.

  Kan man lära sig att äta ”normalt” med socker tillslut eller är det som andra beroenden att man måste ta bort det helt? Vet inte vad jag ska göra och hur jag ska gå tillväga…. Hur blir det i helgen när jag ska ha dop för min dotter? Eller när jag ska utomlands om 3 veckor? Eller när man blir bortbjuden på tex middag?
  Kommer jag någonsin kunna leva ett normalt liv med ett sunt och ”normalt” förhållande till sötsaker/bröd?

  [Svara]

 • Lämna kommentar