Lofsan

Skidmedar till barnvagn

Håll i er vilken smart affärsidé Axso har kommit på! De var trötta på att inte kunna köra sin ”cityvagn” på vintern i riktig snö så de uppfann en skida som man med hjälp av en bygel fäster på framhjulen på barnvagnen. Vagnskidan ska passa alla typer av barnvagnsdäck, man väljer vilken båge utifrån storlek på däcket. Så grymt smart!

Jag hoppas verkligen produkten säljer bra i vinter. Jag kommer i alla fall fästa ett par barnvagnsskidor på både min Orbit och min Bugaboo Donkey. Barnvagnsskidan börjar säljas i december 2011, HÄR får du veta mer.

 

Se skillnaden på att köra genom snö med eller utan medarna i filmerna nedan. I klippen körs en Teutonia Fun.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma 22 oktober, 2011 at 10:14

  Men guuud så smart!!! Jag som brukar vilja promenera och har precis flyttat ut på landet måste nog införskaffa såna där! Var kan man köpa dom?

  [Svara]

 • Svara Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma 22 oktober, 2011 at 10:15

  Åh sorry, missade ju länken! Nu vet jag. 🙂

  [Svara]

 • Svara Cissi 23 oktober, 2011 at 00:02

  Såg en vagn med skidor på för massa år sen i Sälen. Långt innan jag hade barn… Den var nog hemmapimpad, men varje vinter sedan dess tänker jag på det. Synd att jag inte hade lite mer entreprenör i mig…

  [Svara]

 • Svara Johanna - johannabolmgren.se 23 oktober, 2011 at 21:25

  Men gud så coolt!

  [Svara]

 • Lämna kommentar