Sixten

Skansen

Idag har vi haft en liten gettogether med familjen för att vinka av Elin som flyttar till Skåneland i veckan. Vi startade med en fika på Tobakshyllan inne på Skansen innan vi gick och tittade på alla djur. Sixten var i toppform hela tiden och pratade med alla djur. Han blev väldigt uppfylld av de som låter, t.ex. kossorna och tupparna. Det är så härligt att se honom hela tiden söka sig till Agnes och Elin. Det viktigaste är att de är med, och att han får vara i deras famn. Näst viktigast är att Simon är i närheten och kollar på samma sak. Annars ropar han efter Simon som ska komma och titta. Det är så skönt att han är så självständig och verkligen tyr sig till sina mostrar och älskade mormor.

Sixten sov i vagnen på vägen dit, en timme, och vaknade strax före ett så det kan bli tufft att hålla honom vaken till 20.30 då vi brukar försöka natta honom. Mycket lek blir det fram till dess!

Min syster Elin och hennes Simon har fotat de flesta bilderna, de båda är helt fantastiska fotografer!

Mamma och jag promenerade hemifrån oss till Skansen och hem igen, plus allt gående därinne så jag tippar på mellan 12 och 13 kilometer knatande för min del idag. Det känns i kroppen nu kan jag säga!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara morfar Tomas 22 augusti, 2010 at 20:17

  Va fina ni är allihopa! Österlen hälsar!

  [Svara]

 • Svara sara - mamma till wilda 22 augusti, 2010 at 22:10

  U N D E R B A R A BILDER!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar