Lofsan

Skåneporten

Äntligen äntrar vi Skåne!

Bilresan genom södra Sverige har gått lika smidigt som vanligt. Barnen klarar 60 mil utan problem. Det var skönt att ha lördag och söndag mellan två långa bildagar. Vi ska åka mycket fram och tillbaka i Skåne varje dag men det kompenseras med massa roliga aktiviteter däremellan.

Jag hade gjort kycklingsallad med parmaskinka åt Hans och mig som vi åt vid Brahehus. Barnen åt risifrutti utan frutti. Sixtens fotboll är alltid med oss överallt, perfekt att springa av sig i en match. Det finns gungor vid rastplatsen också som lockade båda gräbsen.


Kycklingsalladen vi ofta äter bestod idag av färdiggrillad kycklingklubba från Ica utan skinnet, blandsallad från kruka, pärltomater, mozarella, parmaskinka, blandade osalta nötter och avocado. När det är matsäck blir det slabbigt med olja så fettet från avocadon och nötterna får räcka. En del tycker att det är ofräscht med färdiggrillad kyckling men jag älskar det och äter det 3-5 måltider per vecka.

Baxter har nu somnat för natten i bilstolen. Det är första resan utanför babyskyddet, i riktig bilbarnstol. Han verkar gilla det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar