Lofsan, Sixten

Skånegläntan

Vad kul att ni är så många som är med och tävlar om Bebisboken! Vi kör hela veckan ut innan jag lottar ut en vinnare.

Idag har Sixten och jag lekt i Skånegläntan tillsammans med Ida&Lykka, Alex&Malte, Sandra&Benjamin, E&Lilla A och Sofia&Emelie. Emelie har en lillasyster som snart är tre månader, det skiljer mindre tid mellan dem än vad det kommer att göra mellan Sixten och hans lillebror och det är så intressant att höra hur Sofia ser på hur det är att vara mamma till två små barn samtidigt.

Trots en kall vind var det varmt och skönt i solen idag men jag hade dunvästen på hela dagen, Sixten hade mössa till och från. Vi köpte lunch på nya Bagel Street Café precis bredvid parken som vi åt vid borden i parkleken. Jag tror alla gav dem helt olika betyg; Sofias bagel var kolsvart, Idas kyckling var en stor oskuren filé mitt i bageln (svårätet) men både Sixten och jag var nöjda med vår bagel med kalkon och senap även om jag fick plocka bort fem stora rödlöksringar innan vi kunde äta den.

Jag passade på att få min träning genom att gå både dit och hem; 8 kilometer. Ibland får jag sänka tempot för att jag får håll i livmodern men jag försöker ändå att knata på så fort jag kan. Vi har inga planer för resten av dagen, skönt. Jag håller på med BB-väskan som ska vara förberedd så gott det går den här veckan. Det är skönt att ha den packad om förlossningen startar mitt i natten eller när Hans är bortrest. Då kommer jag ha tillräckligt mycket annat att tänka på. Imorgon är det tre veckor kvar till BF!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara skolfux 28 september, 2010 at 16:43

  Vad fina bilder!
  Tack för idag!

  [Svara]

 • Svara Tant Karin 28 september, 2010 at 17:53

  Härligt med höststädning och tre veckor alltså… det är inte långt söta du! Pirrar till lite i magen. Snart kommer en till 🙂 PUSS

  [Svara]

 • Svara sara - mamma till wilda 28 september, 2010 at 22:21

  Älskar bilderna med skottkärran =)

  hihihi Ja, toaletten får du gärna visa, men gärna lite mer

  [Svara]

 • Lämna kommentar