Lofsan

Ska du heja på Stockholm marathon?

För er som ska ge er ut på stan och heja på Marathon imorgon lördag kommer här min tidsplan för loppet. Jag kommer att springa mitt första lopp på evigheter utan musik och ser verkligen fram emot publikstödet. Jag blir väldigt glad om ni hejar på mig. Jag lägger upp en bild på min instagram @lofsans imorgon före start så att ni kan se vilken outfit jag har. 10.40 är jag också med på Nyhetsmorgon direkt från starten och snackar strategi och målsättning.

Heja heja heja!!!


Vart kommer du stå och titta?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Ämma 30 maj, 2014 at 16:24

  Jag hinner inte in för att titta eftersom jag ska jobba på ett bout mellan Royals och finska Porvoo men vill önska lycka till. Ser fram emot att se rapporten hur det har gått – du är grym som alltid!

  [Svara]

 • Svara Lotta (Fokuserad energi) 30 maj, 2014 at 16:28

  Jag är så impad av dig och ditt driv! Jag tänker följa dig virtuellt! Heja dig bästa tjejen!! Lotta

  [Svara]

 • Svara I’m back | erdoderdo 30 maj, 2014 at 18:46

  […] och sedan ofrivillig vila från gymmet. Idag var det dags igen. Efter en peppande lunch med kära Lovisa som springer maran imorgon bestämde jag mig för att göra comeback med kära marklyft. Osäker på formen var det mer […]

 • Svara Nina Bergströ, 30 maj, 2014 at 21:03

  Hej
  Jag hoppas vi ses ute på djurgården. Ha en härlig dag!
  /Nina

  [Svara]

 • Svara Cilla 31 maj, 2014 at 08:22

  Kör hårt! Vi står vid Hornstull och hejar 🙂

  [Svara]

 • Svara Ing-Marie 31 maj, 2014 at 09:54

  Jag önskar dig lycka till

  [Svara]

 • Lämna kommentar