Baxter, Sixten

Sjukdag med modellera

Istället för att hänga på förskolan igår blev det en dag hemma för oss tre. Natten till tisdag började jag känna mig dålig; fick frossa och jordens huvudvärk. Det blev bättre under natten och på morgonen kände jag mig som vanligt. Under dagen blev jag dock sämre och till slut frös jag så mycket att jag skakade. När vi kom hem och vinkat av mormor somnade jag till i soffan med Sixten bredvid mig och Baxter i sin babysitter. När jag vaknade kunde jag inte lyfta huvudet från kudden för att jag hade så ont i kroppen.

Det var som knivar som högg i bröstkorgen och ryggraden. Jag hade världens värk hela vägen ut i tår och fingrar och kunde knappt andas på grund av smärtan. Det var faktiskt värre än värkarna när Baxter skulle födas! När Hans kom hem kröp jag ner direkt i sängen och sov en timme och sedan klarade jag resten av kvällen. Under natten blev det bättre och igår på dagen var jag nästan som vanligt förutom lite trötthet. Idag torsdag är jag helt återställd så det var nog något aggressivt virus som attackerade kroppen och sedan drog. Jag misstänkte först att jag fått mjölkstockning men jag hade inga problem med mjölken så jag vet faktiskt inte.

Huvudsaken är att jag är frisk idag!

Härhemma lekte vi istället massor med Sixtens fordon: den rosa plåtbilen, den röda plastbilen, den lilla gröna mjukbilen och traktorn med olika ljud. Dessa leksaker är överlägset poppis just nu!

Baxter får åka på den röda bilen för första gången. Tveksam reaktion.

Vi invigde modelleran också och de gjorde succé. Lagom kladdigt, lätt att forma och stapelbara burkar. En liten grön bit hamnade på läppen när Sixten skulle få bort det kladdiga med hjälp av munnen, annars höll leran sig utanför matsmältningssystemet. Burkarna köpte jag på Clas Ohlson, Gubbdagiset som pojkarnas farmor kallar varuhuset för. Jag älskar Clas Ohlson, man kan verkligen köpa allt där!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Fotograf Laila Villebeck 3 februari, 2011 at 20:30

  Ni ser ju ut att ha haft det mysigt i alla fall 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ja, det var helt okej. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar