Lofsan

Sixtens pärm

Ni är flera som har bett om att få se slutresultatet på Sixtens pärm. På Sixtens förskola används pärmen som ett underlag och uppslag för pedagogerna att föra samtal kring tillsammans med varje barn. Pedagogerna fotar verksamheten varje dag och skriver ut bilder och berättelser om barnet och detta samlas i samma pärm tillsammans med vissa teckningar.

Jag har valt att inte visa Sixtens äldre syskons sidor, precis som att jag sällan skriver om dem här i bloggen. Dessutom saknas sidor som jag ska fylla på pärmen med om barnens farmor och farfar och kusiner. Jag hade inga bra foton på dem så det får komma senare. Det viktigaste är att pärmen är på plats och att jag är jättenöjd. Det är första gången i hela mitt liv (jag var ingen pysseltjej varken på dagis eller fritids) som jag har suttit och klippt och klistrat och knåpat och nu är jag helt slut! Det är tur att det är ett helt år kvar till jag ska göra en ny pärm åt Baxter. 🙂

Varje sida ligger i en plastficka så det var svårt för kameran att hitta fokuset, därav vissa suddiga bilder. Jag blev klar efter midnatt så jag prioriterade inte att ta ut varje sida. Men jag kan i alla fall bjuda på inspiration och visa att ALLA kan, även jag. Det är ambitionen som räknas.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara M.H 8 februari, 2011 at 22:42

  Wow 😀 jättefint arbete ,dej skulle man leja att jobb xtra på förskolan !

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Haha! Som sagt, det är tur att det är ett år kvar till Baxter börjar. 🙂

  [Svara]

 • Svara Carro 8 februari, 2011 at 22:59

  Jäklar, vilket hästjobb! Fint!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  🙂 tack!

  [Svara]

 • Svara erika 8 februari, 2011 at 23:13

  Så fint du gjort till din son. Mkt kärlek bakom det där, det ser man : ) Tänk om alla barn hade såna föräldrar.<3

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Gulle dig!

  [Svara]

 • Svara Lillan 9 februari, 2011 at 05:35

  Jättefin bok och den där kommer ni själva att ha glädje av i framtiden, framför allt när Sixten och Baxter är vuxna. Det går att göra i inbundet på nätet – trevlig present! Härliga bilder du tar!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack! 🙂

  [Svara]

 • Svara Nea 9 februari, 2011 at 07:20

  Snajjs! SÅ fungerar mina barns förskola också. Alltså att allt fotas varje dag oc skrivs ut och sätts i deras pärm. Dock har vi inte fått göra deras pärmar själv. Vi har däremot fått göra trygghetstavla åt dem. Som hänger på deras avdelningar med foto på familjen och släkten. Så när dem är lite ledsna kan dem gå fram och titta på dint rygghetstavla . Fiffigt =)

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Sympatiskt!

  [Svara]

 • Svara Tant Anna 9 februari, 2011 at 16:17

  Åhhh, tänk att jag fick vara med! Stolt tant Anna

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Såklart! 🙂 Love!

  [Svara]

 • Svara Sandra 9 februari, 2011 at 19:49

  Hejsan! Å va fin boken blev , vilken duktig pysseltant du är. Nu måste jag göra en till Benji ;-))
  Ta hand om dig så får jag hoppas att vi ses snart, det var alltför länge sedan. Kram på dig!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Haha! Ja, kalla mig pysseltant. 🙂

  Vi kan väl ses en lördag allihop?!

  [Svara]

 • Svara Amanda 9 februari, 2011 at 20:00

  Man blir ju rörd när man ser alla bilder.
  Den blev super fin! Duktiga du!!!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack!

  [Svara]

 • Svara Tant Karin 17 februari, 2011 at 19:38

  Finaste boken på hela bibblan!

  [Svara]

 • Lämna kommentar