Träning

Sixtens nyaste skor

Efter en helkonstig natt där Sigge sovit klart vid halv fem imorse klev jag till slut upp ur sängen vid tio. När vi kom till Sats var det fullt på barnpassningen så Sixten fick följa med in i gymmet och ligga och softa i vagnen innan det blev en plats ledig åt honom.

Idag körde jag mycket armar och sedan lite hoppträning med skivstång. Avslutningsvis blev det 10 st 30 sekundersintervaller på 16 km/h. Det känns jätteskönt att det fungerar så pass bra med löpningen. Förutom foten som smärtar lite så hänger konditionen med jättebra. Nu när jag fått upp hastigheten i benen kommer jag att förlänga intervallerna till 45 sekunder. Förhoppningsvis redan imorgon 🙂

Efter amning på gymmet tog jag en powerwalk runt Hammarby Sjö och sedan en sväng in på Adidaslagret. De har fått in nya skor så Sixten fick sina första riktiga par skor. De andra tre par han har är med mjuk sula, två av dem har han växt ur redan. Tänk när han stapplar runt i dessa i vårsolen, Sötkorven…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alfva 10 november, 2009 at 16:58

  Själv ska jag ge mig på jakt efter sandaler nu, kom på att vi måste ju ha något på A:s fötter när vi åker ner dit, annars kommer hon väl bränna sina stackars fossingar på allt möjligt!

  Kardborreband är sjukt bra för småisars fötter!

  [Svara]

 • Svara Alfva 10 november, 2009 at 16:58

  Själv ska jag ge mig på jakt efter sandaler nu, kom på att vi måste ju ha något på A:s fötter när vi åker ner dit, annars kommer hon väl bränna sina stackars fossingar på allt möjligt!

  Kardborreband är sjukt bra för småisars fötter!

  [Svara]

 • Svara Alfva 10 november, 2009 at 16:58

  Själv ska jag ge mig på jakt efter sandaler nu, kom på att vi måste ju ha något på A:s fötter när vi åker ner dit, annars kommer hon väl bränna sina stackars fossingar på allt möjligt!

  Kardborreband är sjukt bra för småisars fötter!

  [Svara]

 • Lämna kommentar