Lofsan

Sixtens nya cykel

Haha, jag ville inte skriva vart jag skulle köpa Sixtens cykel ifall den skulle hinna ta slut innan vi kom dit. Värsta kapet! XXL Sport annonserade i DN idag och en liten BMX med stödhjul säljer de för 399:-, sjukt bra pris! De har en webshop också men jag hittade inte cykeln där, kanske säljs just den modellen bara i butik. Sixten är stolt som en tupp och Baxter som får springcykeln från samma butik, inköpt förra sommaren är lika mallig han. Tänk att vi har två små killar som kan ”cykla” nu. Nyss kröp de ju!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Carro 14 juni, 2012 at 14:47

  Fin cykel, förstår att Sixten är stolt. Hur många tum var den?

  [Svara]

 • Svara Lindah 14 juni, 2012 at 15:43

  Den cykeln har vi till båda barnen. Köpte den förra året på xxl Norge. 249 kostar den här 🙂

  [Svara]

 • Svara Annelie 14 juni, 2012 at 19:06

  Går det bra för Baxter med springcykel? Vi har ett barn i hans ålder och jag dissadde min man när han tyckte vi skulle köpa springcykel, jag tänkte att hon är för liten. Men det kanske funkar? Vore jättekul i så fall 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Nej, det kan jag väl inte påstå. Sixten hade fyllt två när han fick cykeln så Baxter har några månader innan han kan behärska den utomhus men förra hösten hade Sixten springcykeln 2 km per dag. Superduktig. Det är ett bra sätt att lära sig cykla på så länge de når ner med fötterna.

  [Svara]

  Annelie Reply:

  Ok, då väntar vi nog tills nästa år med cykelinköp 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar