Lofsan

Sixtens första modelljobb

Jag höll mig vaken stora delar av natten för att kunna hålla koll på Sixten. Febern försvann och hans glada humör gjorde entré framåt småtimmarna. Vilken lättnad!

Vi gick upp tidigt i morse och åt frukost tillsammans med Hans. Han hade ett möte ute i Kista så vi skjutsade honom dit innan vi körde vidare till Sollentuna centrum och det nya SATS-centret som invigs där imorgon. Herregud vad snyggt det är! Asstajlat med stora glaspartier, pulssystem i alla lokaler, spotlights, apelsinträd… Om ni har vägarna förbi måste ni absolut ta ett varv och titta!

Dagens uppdrag var att agera modeller åt SATS. Jag var med på PowerSteppasset men hoppade över Yoga och Cykel som filmas och fotas nu på eftermiddagen. Sixten var en av två bebisar som filmades och fotades. Trots att PowerStepen drog ut flera timmar på tiden höll Sixten humöret uppe där han låg och lekte på golvet. När det äntligen var Sixtens tur att göra entré hade han missat sin förmiddagssovning, det är ju mycket roligare att prata med alla människor och spana in gymmet istället.

Vid ett moment på filmningen skulle Sixten sitta själv på golvet och leka med bollar, det passade inte Sixtens humör men att läsa bok i soffan tillsammans med MiniSatstjejen var mysigt!

Dagens Mamma

Min kollega Malin rockade!

Sixten och Tyra, 8 månader chillar i soffan

Massa folk som tyckte till, filmade, fotade och fixade ljuset,

Sixten gillade inte de starka strålkastarna

Sixten läser en bok

Jag är sååå imponerad över att Sixten pallade hela dagen! En uthållig kille med himla gott tålamod! Oavsett hur resultatet blir och om bilderna kommer att användas i någon framtida reklamkampanj har vi haft en rolig dag och fått en fantastisk erfarenhet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Josse 8 januari, 2010 at 17:59

    Vad kul att du lämnade en kommentar.. jag har faktiskt tänkt på dig de senaste dagarna 🙂 Kul med Sixtens fotojobb, vad duktig han är!

    Kram Josse och Frida

    [Svara]

  • Lämna kommentar