Lofsan, Sixten

Sixtens första jul

God jul alla bloggläsare! Här kommer Sixtens julafton i ett urval av bilder!

Vi startade julafton med god julfrukost; havregynsgröt och varm choklad med vispgrädde. Som kronan på verket åt jag två rostisar med nutella, mmm! Vi klädde på oss och tog en julaftonspromenad över till Kungsholmen och sedan över Vasastan och Vasaparken. Sixten vaknade efter halva tiden och vill titta hur Stockholm ter sig en julaftonsdag.

Sixten spanar Vasaparken

Glada jag ler men Sixten tittar på en hund som gick förbi

Efter tolv kom två systrar, en svåger och en mamma hem till oss i det Renmanska Palatset här på Drottninggatan. Vi startade med skumpa medan Hans förberedde vårt fantastiska julbord.

Sixten tycker att det är helfestligt med skumpa!

Sixten ser framemot all god julmat

Vi samlades allihopa i TV-rummet för att se Kalle Anka. Sixten höll sig vaken till stunden där ”Djungelfågeln” hotar att hänga sig själv när Kalle lackar, sedan checkade Sixten ut i min famn.

Sixten kollar på Kalle Ankas jul. Sixten hade sina nya kläder från Polarn o. Pyret. Allt är i storlek 68, han börjar bli stor lillkillen!

Sixten tog sig en powernap på eftermiddagen

Efter Kalle Anka bjöd Hans till bords. Han hade gjort ett helt fantastiskt julbord med massa god mat!

Ett urval av alla smaskigheter som vi åt

Min underbara familj

Sixten tycker om julafton

Mina två älskade!

Efter middagen åkte tomtedräkten på, med fluga såklart! Dressad till tänderna

Sixtens bidrag till julbordet var en prinsesstårta med hemmagjord hallonsylt och egen vaniljkräm. Färska jordgubbar passar perfa på julafton tycker Sixten

God Jul säger Sixten

Efter julmaten tog sig vissa en paus på sängen

Alla som vill ha julklappar räcker upp en hand

Efter Karl Bertil Jonssons jul på TV var det dags för Sixten att öppna alla julklappar. Han fick så mycket fina leksaker, många av grejerna började han leka med direkt! Dessutom fick han tuffa kläder; sina första par Dieseljeans som han ska matcha med en brun body och Ferrariskor på lördagens annandagskalas. Tack för alla fina julklappar!

Sixten fick hur mycket fina julklappar som helst!

Tre clowner på samma gång

Under kvällen drack vi julmust, öl, Amarula och äppelmust från Österlen spelandes Trivial Pursuit. Några knäck gick ner i magen också. Vi avslutade kvällen framåt midnatt, strax därefter checkade Sixten ut och sov gott till och från hela natten. Han vaknade inte förrän vid tio idag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Kabuki 26 december, 2009 at 00:47

    Sötaste tomten ever!
    Kram och God fortsättning!

    [Svara]

  • Lämna kommentar