Lofsan, Sixten

Sixtens fjärde dag

Ojojoj så mysigt vi har det!

Första natten hemma gick bra. Sixten sov jättebra från fyra fram till åtta. Sedan somnade vi om efter frukost och sov till tolv. Sedan har han i stort sett sovit hela dagen med paus för amning.

Amningen har varit klockren under dagen. ”Dockningen” går på nolltid och han ligger upp till en halvtimme och ammar åt gången.

Idag fick Sixten sitt första bad. Pappa och Sixten badade i badkaret och Sixten njöt så länge han fick suga på pappas finger.

Den fina Ralph Laurenhandduken är så mysig!

Den fina Ralph Laurenhandduken är så mysig!

Eftersom amningen gått så bra igår och idag har mina bröst fått sig en liten tillväxtknäpp. Jag har använt mina vanliga behåar under graviditeten så jag har inte köpt någon amningsbehå. Men idag bestämde vi oss för att göra en utflykt til Sickla så jag kunde köpa två stycken som jag kollat in på Twilfit. Vi packade in Sixten i bilen och tog med skötväskan. Sixten sov när vi låste dörren till lägenheten. Vagnen och bärselen står fortfarande härhemma oanvända. Vi åt först lunch på Erson, lax och potatissallad. Sixten sov. Vi tog hissen upp till SATS för att hälsa på mina kollegor. Sixten sov. Vi gick genom hela gallerian och jag provade och köpte behåar. Sixten sov. Vi gick tillbaka genom hela gallerian till garaget och körde ut till Värmdö för att kolla på lite grejer på Dennys Home. Sixten sov. Vi åkte tillbaka mot Hammarby Sjöstad. Sixten sov. Vi packar ur bilen och låser upp dörren till lägenheten. Sixen vaknar. Total tid från att dörren låses till att dörren låses upp: 3 timmar.

Dagens Sixten i GANTbody från Moster Agnes

Dagens Sixten i GANTbody från Moster Agnes

Idag fick Sixten sin första present som nykläckt bebis. Han har ju fått hur mycket som helst medan han låg i magen i magen men idag låg det ett paket i brevlådan från Micke och Kari på Österlen. Tack fina ni!

Fina traktortröjan från Lollopard i Malmö

Fina traktortröjan från Lollopard i Malmö

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara eplet 6 augusti, 2009 at 21:06

  va fint! Va gulligt av dem att skicka!

  Kan du inte du maila bilderna hans tog på oss när vi va där? Vore så mysigt att ha dem! Du har väl min mail?

  [Svara]

 • Svara jenny 6 augusti, 2009 at 23:03

  haha exakt en sån där gant body hade melvin i storlek 56.. tänk de som ska bli kompisar…

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  BFF!

  [Svara]

 • Lämna kommentar