Lofsan, Sixten

Sixtens andra natt

Klockan är sex och jag ligger klarvaken. Lilla Sixten ligger på mitt bröst och sover djupt. Han ammade en halvtimme mellan tolv och halv ett i natt. Sedan vaknade han en gång i timmen och knorrade lite. Ville ligga så nära mig som möjligt. Halv fem vaknade han och ville amma igen. Sög nästan 45 minuter totalt på båda brösten. 4 timmar mellan de tre senaste amningarna och han suger allt längre tid innan han somnar, så bra! Vi är ju värsta teamet han och jag!

Min mage kurrar, frukost serveras från åtta tror jag. Har banan här som jag får trycka i mig om jag inte står ut.

I natt bytte Hans och jag säng. Han påpekade första natten hur obekväm hans var. När han la sig i min säng undrade han hur jag överhuvudtaget kunna ligga ner med tanke på mina ömma höfter. Extrasängen på väggen är asnice jämförelsevis men gud vad jag längtar hem nu!

Ett hett tips till er gravvosar som läser: Ta med eget toapapper till BB. Jag säger bara Lambi, mmmmm…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Morfar Tomas 5 augusti, 2009 at 08:51

  Så bra att det kom igång. En sak som är spännande är hur stark en bebis är.. Den tar vad den behöver när det är dags. Om du har en stund till skänks googla på spegelneuroner och se om du kan upptäcka det samspelet också ..just nu står nämligen Sixten vid rodret:-))
  på Österlen är det en riktigt fin sommarmorgon och havet lockar
  kram

  [Svara]

 • Svara Morfar Tomas 5 augusti, 2009 at 08:51

  Så bra att det kom igång. En sak som är spännande är hur stark en bebis är.. Den tar vad den behöver när det är dags. Om du har en stund till skänks googla på spegelneuroner och se om du kan upptäcka det samspelet också ..just nu står nämligen Sixten vid rodret:-))
  på Österlen är det en riktigt fin sommarmorgon och havet lockar
  kram

  [Svara]

 • Svara Ylva 5 augusti, 2009 at 10:51

  Grattis Lovisa till lilla Sixten, han är supersöt! kram

  [Svara]

 • Svara Ylva 5 augusti, 2009 at 10:51

  Grattis Lovisa till lilla Sixten, han är supersöt! kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar