Sixten

Sixtens 1-årskalas

Idag har vi haft 1-årskalas för min familj och släkt. Det var så himla lyckat och jag är så glad över de som kom för att fira Sixten.

I förmiddags var Sixten, Agnes, Henric och jag på Gärdet för att heja på Hans som körde Stockholm triathlon. Det var jättemycket publik eftersom det är en stor tävling med många klasser, jättekul! Hans förbättrade både sin tid och teknik från förra tävlingen och jag är nöjd med hans prestation!

Hemma fortsatte Sixten sova en timme extra, han hade nämligen lite att ta igen efter natten om man säger så… Jag passade på att pynta köket och ytterdörren. Jag hade beställt en gigantisk heliumballong med Sixtens namn på som vi hämtade igår och all dukning gick i tema. Girlanger att hänga i taket var i samma tema som 1-årsballongerna, väldigt stryktåliga faktiskt. Sixten förälskade sig i den stora Nalle Puh-affischen som jag hängde upp på ytterdörren. Vi gick ut hårt med detta kalas; jag hade beställt tre tårtor från Vetekatten, en med namn, beställt vetelängder och köpt allt pynt på Party store tillsammans med heliumballongen men 1-årskalas firar man bara en gång. Jag är så glad över att det blev så fint och att allt smakade så bra. Jag har aldrig varit och kommer aldrig vara någon bullmamma så att bjuda på tårtor från kondis är min melodi, och det gjorde succé! Det var första gången min släkt var hemma hos oss och de tyckte vi hade så fin lägenhet, det glädjer mig!

Sixten var helt tokig i ballongerna och lyfte upp varje, högt över huvudet innan han drog den bakåt och släppte, gång på gång. Jag har säkert tio bilder bara på när en ballong är uppepå huvudet.

Det var kul att vi fotade fyra generationer; min mormor Agneta, min mamma Annika, jag och så Sixten. Jag har bara min mormor i livet av min mor- och farföräldrar så det känns extra i hjärtat.

Stort tack alla ni som kom och förgyllde Sixtens 1-årskalas med ert sällskap och alla fina presenter; böcker, musik, bestick, kläder, gosedjur och byggklossar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Eplet 29 augusti, 2010 at 21:06

  åh vad jag önskar att jag där! Goaste finaste sixten!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Du saknades oss! <3

  [Svara]

 • Svara Maria 29 augusti, 2010 at 22:10

  Åh, vad mysigt ni verkar ha haft och vad fint du hade gjort 🙂 Typiskt att man skulle jobba just den här helgen…

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ja, det var så tråkigt att du inte kunde komma! Men jag tar gärna den där kebaben nån dag. Hör av dig om jobbtider så bokar vi en lunch!

  [Svara]

 • Svara Karin 3 september, 2010 at 12:11

  Åh! Det här kalaset hade jag så gärna varit på! Vad fint ni hade fixat och vad tråkigt att allt krockade. Stor tår i ögonvrån!

  tusen pussar

  [Svara]

 • Lämna kommentar