Lofsan

Sixten sackar

Idag är det Sixten som är lite ur form. Han vaknade i natt (det gör han aldrig annars utan sover 19-07) och kom in och klappade mig på kinden. Jag bäddade ner honom i sin säng men någon timme senare kom han upp igen. Han var lite nedstämd i morse och ville inte gå iväg till förskolan men jag tycker att det är viktigt med rutinerna i alla fall måndag till torsdag. Ville inte cykla hela vägen utan promenera. Väl framme parlerade han sin cykel lika högtidligt som vanligt på gården men när fröken kom med neonvästen och frågade om han ville följa med på promenad sökte han sig till en annan fröken. Jag sa att de får bestämma själva om de vill ha med honom, han kan förstöra för resten av gruppen om han inte är i form. Sedan vet jag att de ringer mig om de tycker att han behöver det. Det är väldigt omtänksamma pedagoger på Sixtens avdelning. Kloka och varma.

Som ni minns från igår; samma pose varje dag…


Baxter har haft en lika orolig natt som igår men han sover äntligen i vagnen nu. Om det tajmar med lunch och nästa vila vill jag gå till sångstunden på kyrkans öppna förskola härintill. Jag funderar på om Baxter gnäller för att han är understimulerad eller bara frustrerad. En promenad blir det idag oavsett.

Jag jobbar mycket denna vecka, både på gymmet och hemifrån så då är det skönt med en mellandag som idag. Ikväll däremot blir det partaj tillsammans med massa bloggmammor på Rica Hotel. Barnshopping.se bjuder på mat och bubbel. Trevligt trevligt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alfva 21 september, 2011 at 12:36

  Eftersom vi diskuterat att A och Baxter är väldigt lika i humöret så skulle jag tippa på att stackars lillkillen är frustrerad för att han vill saker som han inte kan. Som att gå till exempel.. 🙁

  [Svara]

 • Svara KIKKI 21 september, 2011 at 14:21

  men herregud vad söt han är då sixten 😀 storkillen!!

  [Svara]

 • Svara I min lilla lilla värld 21 september, 2011 at 17:03

  Något avis på ditt lilla event ikväll. Jag ska dock på första föräldramötet och jag måste säga att det ska bli lite kul 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar