Lofsan

Sixten om TV:n

God morgon!

Gröten ligger i magen, gräbsen är på förskolan och jag på väg till gymmet. Sängbytena som Sixten och Baxter gjort fungerar väldigt bra. Baxter vaknade bara en gång i natt och Sixten sov hela natten. 🙂

Sixten tyckte att det var roligt att se oss på TV:n igår kväll. Han kände inte igen sig själv eller Baxter men mig och framförallt Sats Sickla och deras Minisats. Kanske favoritplatsen på jorden. Så som jag känner för New York känner Sixten för alla Minisats. Hans och jag var lite pirriga inför sändningen av Född 2010, även om vi sett allt i förväg. Det kändes i alla fall väldigt bra. Det är ju lite lur eftersom Baxter egentligen är yngst av alla barnen men framställs som äldst. Så våra vinterbilder är inspelade ett år efter de andras. Vad tyckte ni om programmet? Det kommer tre avsnitt till och vi är med i alla fyra avsnitt.

Idag har jag en så spännande arbetsdag framför mig. Det är så mycket hemligheter än så länge, vi får se vad jag kan skriva och fota efterhand. Det är det största som hänt mig i mitt jobb som PT i alla fall…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Svara Heja mamma! 28 mars, 2012 at 07:02

  Låter spännande. Nyfiken… 🙂

  [Svara]

 • Svara Mias Lilla Granby 28 mars, 2012 at 07:15

  Jag tyckte det var ett jättebra program, gillar allmänt att se program där man får följa folks liv. Det var ju särskilt kul att få se er, ni verkar ha ett väldigt sunt förhållande, kul oxå att få följa med dig till jobbet 🙂
  Och jag förstår att Sixten älskar minisats det såg jätteintensiv ut, suveränt att kunna erbjuda det.
  Ha en en bra dag!!!
  Mia

  [Svara]

 • Svara Malin | Mamma - Träning - Mode 28 mars, 2012 at 07:21

  Vi satt som klistrade framför tv:n igår och jag berättade stolt för Mattias att det DÄR är Lovisa som jag jämt pratar så varmt om från Amsterdam, hon som köpte RL-klänningarna du vet och hon som har så bra träningstips 🙂 Så NU vet han vem du är, hihi 🙂

  Programmet var jättebra och utan att känna hela din familj tyckte jag ni framställdes väldigt bra. Grymt avis även på erat MiniSats. Har tjatat och tjatat men inte ett enda gym i Sundsvall vill införa barnpassning…

  Kram finaste!

  [Svara]

 • Svara Emelie 28 mars, 2012 at 07:58

  Åh vad spännande med lite hemlighetsmakeri.
  Ni var så fina i programmet, gillade det jättemycket!
  Hoppas du får en fin dag!

  [Svara]

 • Svara Sandra 28 mars, 2012 at 08:00

  Det var kul att se programmet igår. Du inspirerar mig till att leva lite sundare och mitt intresse för träning har vuxit de senaste månaderna. Tack för träningstips, musiktips och mattips.
  Nu ska jag försöka hitta en bra balans mellan kost och träning.

  Keep up the good job!

  Kram Sandra

  [Svara]

 • Svara Sofia M 28 mars, 2012 at 10:41

  Satt självklart klistrad framför tv:n igår. Jag tycker att programmet var mysigt och ni var superfina! Kommer absolut att titta de kommande tisdagarna också.

  [Svara]

 • Svara Helena W 28 mars, 2012 at 12:27

  ”Född 2010” var jättebra och det ska bli väldigt roligt att få följa dig och din fina familj under några vårveckor fram över..:)
  Lycka till med hemligheterna!…och TACK för en bra blogg!

  [Svara]

 • Svara Sandra 28 mars, 2012 at 12:28

  Såg programmet igår och det verkar vara jättebra och ni verkar vara härliga människor!

  Kram

  [Svara]

 • Svara I min lilla lilla värld 28 mars, 2012 at 12:45

  Jag tyckte verkligen det kom fram hit positiv och glad du är som person. Precis så som du är IRL liksom. Programmet var toppen och jag kommer sitta klistrad även nästa tisdag 🙂

  [Svara]

 • Svara Cecilia 28 mars, 2012 at 13:16

  Var också tvungen att bänka mig framför tvn igår! Jättekul att se dig och din fina familj! Kul att få följa de andra familjerna också.. din blogg ger verkligen träningspepp! Har nu gått en vecka över tiden med mitt andra barn och längtar så efter att kunna träna igen!

  [Svara]

 • Svara Petra 28 mars, 2012 at 18:01

  Jättefint program tyckte både jag och min man som har barn födda 2010 och 2011! Ni verkar vara en härlig familj. Kram!

  [Svara]

 • Svara carina 28 mars, 2012 at 22:19

  Jag tyckte programmet var jättebra! Även om inte jag har små barn längre (min minsta är 10) så är det väldigt inspirerande och spännande att se olika familer och följa dom. Jag såg er redan på Kreta i somras och tyckte redan då att ni var en mysig och positiv familj och den känslan förstärktes i programmet.

  [Svara]

 • Lämna kommentar