Lofsan

Sixten och Baxters första bio

Förutom barnvagnsbio som spädbarn så gjorde vi idag premiären för bio för Sixten och Baxter. Baxter gick ut hårt med att sova sig igenom 3/4 av filmen medan Sixten njöt järnet. Konstigt nog kunde man varken köpa popcorn eller dricka och det bjöds inte på något att äta trots att eventet startade 1215. Jag hade peppat barnen med att de skulle få popcorn, deras favorit och sprang över till Ica och köpte en påse istället, man får vara kreativ.

Baxter satt djupt koncentrerad av filmen i 15 minuter när han väl vaknat men sen blev det myror i brallan, Sixten hade nog velat sitta en timme till när filmen var klar. Han är sån, tycker om att sitta och bara vara. Baxter vill ut och upptäcka.

Det mest komiska med Tigers film var att räkna hur många pappor som satt och sov runt om i salongen. Jag slutade vid 10 stycken på de närmaste raderna, inklusive Hans. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Svara ida-maria 3 juni, 2012 at 15:15

  Hans passar riktigt bra i glasögon!
  Gillas 🙂

  [Svara]

 • Svara Lady Dahmer 3 juni, 2012 at 16:10

  HAHAHA jag la märke till samma sak! (de sovande papporna) sjukt kul. Rose-Maries man var en av dem. Hähä.

  Du har lyckats få med mig på två bilder här. Det är min stora röv i grå ullkappa med broderier som du kan se i bakgrunden. Jag såg dig tyvärr inte, men jag blir sjukt stressig i huvud och ögon av mycket folk.

  [Svara]

  BAMBI Reply:

  Haha, min röv är med också (bredvid din!) 😉

  [Svara]

 • Svara britta bloggar 3 juni, 2012 at 17:34

  Haha, det var verkligen många sovande föräldrar i biosalongen, både mammor och pappor… Vi hade en framför oss som knappt gick att väcka när någon ville gå förbi…

  [Svara]

 • Svara Mias Lilla Granby 3 juni, 2012 at 19:25

  Haha, ja min sambo var en av många sovande föräldrar (vid lite bloggspaning tror jag till och med att han var den djupt sovande som Britta bloggar nämnde 🙂 )
  Jag såg dig några rader framför oss, min tanke var att jag skulle gå fram och hälsa, det var ju trots allt tack vare dig som vi var där, men fegisen i mig tog över…
  Det var första biobesöket för våra små oxå, men dom grejade bara 20-25 minuter sen ville dom gå hem, så det blev ett kort biobesök för vår del.

  Ha det gott!!
  Mia

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Men åh! Klart du skulle kommit fram! Sånt blir jag jätteglad för. Och så är jag kass på ansikten så jag skulle aldrig känna igen andra bloggare.

  [Svara]

 • Svara Linda kw 3 juni, 2012 at 20:27

  Haha, Magnus sov också! Lite halvdryg film men kidsen gillade ju den iaf! Missade ni allt snacks fr Småfolk?! Vi åt oss mätta på det:)

  [Svara]

 • Svara Emma 3 juni, 2012 at 21:36

  ååh ni klär alltid barnen så fint!! Så otroligt söta grabbar! STARKT gilla för er färglada och fina smak på kläder till grabbarna bus!

  [Svara]

 • Svara Lilla bebis - tränande mamma 3 juni, 2012 at 21:41

  Mysigt med barnvagns bio! 🙂 Det ska jag ta Vilda på nån dag

  [Svara]

 • Svara Aniika 3 juni, 2012 at 22:15

  Kul att träffa dig ”live”!

  Tack återigen för att vi fick möjligheten att gå! Och jo, min man var också en av alla de där sovande papporna… 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar