Sixten

Sixten, Mormor och massa inspiration

Världens finaste Sixten fick kvalitetstid med Mormor igår eftermiddag. Annars är alltid Baxter med. Jag följde med in en timme och snackade lite, gick lagom till de två skulle äta middag. Sixten har blivit mer mammig än tidigare sedan han började på förskolan så avsked från mig är extra jobbiga. När jag lämnar honom härhemma är det nästan inga problem men på förskolan och vid andra tillfällen är det kris och katastrof i Sixtens värld. Det tar sedan bara 30 sekunder till en minut innan han är lika glad som vanligt så detta är inget som oroar mig.

Baxter och jag åkte vidare till Sats Sickla för att möta mina kollegor i ett helt fantastiskt kettlebellpass kombinerat med boxning. Förr, innan Sixten, hade jag tre fasta boxklasser på gruppträningsschemat och så körde jag ett-två egna pass varje vecka. Jag var grym då. Jag fick världens kick igår och har bestämt mig för att ta upp boxträningen igen. Det är synd att de passen bara gå på kvällstid. För övrigt fick jag mycket inspiration av Abbe som höll i passet till mitt crosstrainingpass och PT-kunder. Det är alltid roligt att träna tillsammans med kollegor.


Sixten, redo för att åka till mormor, med fina ryggsäcken med egen packning.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar