Lofsan

Sixten hjärta Tyra

Om ni har en grå ruta mitt på bilderna kan ni klicka på rubriken och läsa inlägget eller använda en annan webläsare…

Det blev ingen äggakaka för Hans del. Vi bangade alla planer och stannade hemma i stället. Vi passade på att möblera om i vardagsrummet och det blev skitsnyggt!

På eftermiddagen fikade vi hos grannen. Hon har en liten terrier som heter Tyra. Världens häftigaste hund, enligt mig, och jag är verkligen ingen hundmänniska. Idag var Sixtens första möte med en hund. Han har sedan 10 dagar tillbaka börjat härma oss när vi morrar och skäller. Nu kör han morret själv följt av ett litet vov. Ibland glömmer han att låta när han vovvar, han bara slår ut med armarna efter morret. Vi låtsas bli rädda ändå. Sixten skrattar.

Men nu vet Sixten hur en riktig hund låter. Och Sixten var bra mycket mer intresserad av Tyra, än tvärtom. Sixten ville så gärna krypa till Tyra och klappa på huvudet men han kan bara backa med gipset så det var en ineffektiv förflyttning. Tyra hade fullt upp med att leka med Henric och var inte särskilt intresserad av den morrande bebisen på golvet…

Sixten är såå nyfiken på Tyra!

Det är inte bara Sixten som kan ge blöta pussar....

Jag trodde att Sixten skulle vara rädd för Tyra men han skrattade så att han kiknade både när hon pussade på honom och när hon lekte med sina leksaker. Jag som är lite hönsig ibland behövde inte oroa mig med andra ord!

Ikväll lagade Hans och jag världens godaste middag, en riktig sommarmiddag!

En mozarella- och halloumisallad med grillad kyckling och sparris. Till efterrätt: chokladpudding med vispgrädde och vaniljglass. Hur gott låter inte det?!

Lite lätt illamående avgjorde Sixten, jag och morbror Henric en fotbollsmatch i köket. Vi går inte så hårt åt Sixten eftersom han är gipsad, men vänta bara till torsdag kväll. Då är det ingen som håller inne med tacklingen i närkampen…

Idag åkte Sixtens kompis Lykka till Thailand. Vi önskar hela familjen en underbar resa och att Lykka kryar på sig. Ni är värda en fantastisk resa!

Imorgon har vi planerat in en tripp till Malmö för lite träning och kanske shopping på Lollopard. Sixtens traktorprydda kläder, blå bodyn med moped på och vinröda bodyn med Turning Torso kommer alla från det märket. En klar favorit!

Den här tröjan har Sixten kunnat sedan han föddes, storlek 50/56, den passar fortfarande! Lollopards fina traktormönster...

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Cintya 28 februari, 2010 at 22:48

  Vilken underbart söt son du har! Verkar vara en mysig blogg man kanske ”trillar” in i fler gånger =)

  [Svara]

 • Svara Sarah 1 mars, 2010 at 11:34

  Gulligt. =)

  [Svara]

 • Svara Julia 1 mars, 2010 at 15:36

  Hej på er!
  Hittade hit via ”Innan du fanns” Linda och nu har jag läst massor. Kommer kika in ofta.
  Massor med kramar. (jag kommenterar ofta)

  [Svara]

 • Lämna kommentar