Lofsan

Sixten hjärta Sats

Jag tror att det är rätt klart vad jag tycker om Sats. Jag kan också hävda att den kärleken delas av någon annan i familjen.

Tänk vad synd att spontana känslouttryck försvinner någonstans på vägen till tonåren. Tänk om Hans reagerade likadant som Sixten när han såg Satsskylten. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Ulrica 31 oktober, 2011 at 18:56

  Hej!

  Tänkte kolla med dig eftersom jag ser att du också kör en donkey 🙂 Hur fasen öppnar man bältet så man kan få fast en åkpåse?! Antingen är det omöjligt, jag fullkomligt korkad eller lösningen sjukt klurig! Tacksam för svar!

  Hälsn. Ulrica

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Anna visar på sin blogg: http://mybabababies.blogspot.com/2011/10/bugaboo-donkey.html?m=1

  [Svara]

 • Svara Hans 31 oktober, 2011 at 23:01

  Jag blir OCKSÅ lika glad, men döljer det lite bättre bara.

  [Svara]

 • Svara Frida - Militärmamman 1 november, 2011 at 21:55

  Hahaha!! Vad söt han är, Sixten! Ja, det hade varit roligt om Hans reagerade på samma sätt när han närmade sig SATS! =D

  [Svara]

 • Svara Ann-Sofie-mamma till Isak 2 november, 2011 at 12:02

  Jag kommer också börja träna på sats så fort dem öppnar det här där jag bor. Orkar inte åka till de andra 2 som finns i min stad så det får bli de närmaste. Iofs så kanske man kan åka till en annan tills den andra är byggd kanske. Äh vi får se. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar