Lofsan

Sixten badar

Alfvan tipsade om att Vattenhuset startar simskoleverksamhet i Nacka Värmdö simskolors gamla pool i Sickla, i samma hus som vårt BVC. Jag ringde till Vattenhuset och de hade en plats kvar till bebisgruppen som är på torsdagar klockan 16.00. Det passar oss mycket bättre än Trampoolins kurs som är i Nacka Strand på lördagar 12.30. Det är skönt att ha lördagarna fria om vi vill resa bort.

Eftersom jag är en notorisk tävlingsmänniska vill jag såklart att Sixten ska vara bäst av alla bebisar på kursen. Därför har vi tränat i hotellrummets jacuzzi. Jag fyller upp karet med vatten upp till kanten. Sedan sätter jag Sixten på badkarskanten så han kan plaska med fötterna i vattnet. Han ber mig sätta på bubblorna så det sprakar så där roligt. Sixten skrattar. Han sparkar med fötterna i vattnet. Han tar sats, och plums så har han hoppat i karet. Han simmar ryggsim fram och tillbaka, längd efter längd. Ibland byter han ut pensionärsvändningen mot en riktig kullerbyttevändning. Ibland tar han sats mot badkarsväggen och dyker ner mot botten, nuddar porslinet med handen, sätter ner fötterna mot botten och skjuter ifrån. Han kommer upp mot ytan som ett spjut. Jag fångar upp honom strax ovanför ytan, virar in honom i sin handduk.

– En gång till mamma?!

IMG_1877

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Carro 29 september, 2009 at 14:58

  Men hjälp, vilken fin bild!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Ja! Ibland blir det bättre än vad man tror! Vi skojade om att städarna på hotellet var grymma. ”man kan ju spegla sig” 🙂

  [Svara]

 • Svara Sandra 29 september, 2009 at 23:18

  Va roligt du skriver! Man sitter med ett leende på läpparna när man läser =)
  /Sandra

  [Svara]

 • Svara Jasmine 30 september, 2009 at 14:46

  Oj vilken fin bild!

  [Svara]

 • Lämna kommentar