Lofsan

Sista dagen i London

Vår sista dag i London i dag… 🙁 Vi hade ju vår sista gemensamma kväll igår, det slutade med att vi åt en 3-rätters på fashionabla Pizza Hut, här på Oxford Street. Väldigt opretentiöst och väldigt gott!

Gårdagens mamma i en av de nya Gstartisharna

Idag var Sixten och jag på stan och ordnade några födelsedagspresenter. Det är nämligen kusin Signe och Sixtens bästis Lucas födelsedagar snart… Tänk att det redan gått ett år sedan de föddes!

Jag pratade med Jenny idag och hon ville så gärna också ha några fina overaller till Melvin så jag gick förbi Gap ännu en gång och köpte fyra likadana som Sixten har så i vår, sommar, höst och ja, till och med nästa vinter kommer killarna se likadana ut! Jätteroligt!

När vi var klara på stan tog Sixten och jag vår sista promenad i London, genom Hyde Park och ner till lilla sjön. Vi tittade på fåglarna, första fågeltittningen någonsin för Sixtens del. Han var avvaktande till att börja med, sedan flinade han åt dem. När fåglarna kom för nära blev han förnärmad och blängde ilsket på dem!

Nytt album i iPhone; Absolute dance winter 2010, en sovande Sixten i vagnen och Hyde Park

Lofsan och Sixten tittar på fåglar i Hyde Park

Titta fåglar! säger Sixten

Öh! Håll er borta va! Kom inte närmare nu!

Min syster har en efterlysning: Kan någon hjälpa mig att komma på illustratören och namnet på barnboken där ett barn blir till en tiger/gepard en natt och ger sig ut på stan och bussarna har blivit elefanter osv?

Och visst finns det någon barnboksfantast därute som vet vad hon menar? Vi har gissat på både Jan Lööf och Matti Läpp men det var inte rätt…

Ikväll är Sixten och jag på hotellrummet och chillar med lite popcorn och cola light. Vi hoppas att Hans inte blir borta till sena natten, vi längtar! Imorgon äter vi frukost tillsammans igen sedan är det dags att ta oss mot flygplatsen igen. Hans tar en taxi til Paddington station samtidigt som jag går med Sixten. Vi tar tåget till Heatrow där vi tar en lunch innan flyget går. Kanske har vi en välkomstkommitté hemma på Drottninggatan som väntar på oss?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar