Lofsan

Sista dagen i city

Jahapp! Sista flyttkartongen packad! Hans har räknat till bra exakt 70 lådor. Vi fick packa de största resväskorna också. Det är svårt att uppskatta hur mycket som ska packas och hur mycket som får plats i en kartong.

Hans har packat oavbrutet i 18 timmar medan jag har fått några pauser. Han straffas för att ha varit bortrest. 😉

08.30 imorgon bitti kommer flyttgubbarna och städtanterna och vi flyr fältet. Först hade vi tänkt gå och träna men sedan kom vi på att skorna ligger nedpackade så istället överväger vi en utflykt på Värmdö. We’ll see.

Vår sista dag här i lägenheten såg ut så här:

Vi åt sista frukosten någonsin i lägenheten.


Jag och Sixten åkte till förskolan. På vägen hem från garaget blev jag antastad av en äcklig man men jag gick tillbaka och sa ifrån. Sedan gick jag upp och berättade för Hans som gick ner men då hade mannen gått och gömt sig. Mannens kollegor skämdes ögonen ur sig.

Jag körde veckans sista jobbpass; SatsBaby på Odenplan. Det var roligt med många nya ansikten och många vill komma fram efteråt och få hjälp att testa hur mycket magmusklerna gått ihop efter graviditeten, boka PT-timmar eller fråga saker om träning. Jag blir alltid imponerad över mammorna med tvillingar som kommer och tränar med bebisarna på en filt på golvet. Helt rätt inställning!

Hemma igen tog jag en dusch, packade lite till och så gick vi ner till Jappi Sushi här på Drottninggatan. Jättebra sushi och prisvärt!


Klockan närmade sig mellistid så jag gick och hämtade bilen och åkte förbi Wasahallen och köpte glass till Sixtens kompisar på förskolan.


När jag kom in på förskolan satt alla barnen vid långbord istället för runda bord i olika rum och åt varmkorv. Sixten höll sin varmkorv som en cigarr. Livsnjutare. När alla ätit upp fick Sixten gå runt hela bordet och bjuda på glassen. Barnen fick själva välja choklad eller hallon/blåbär. Sixten förstod nog inte varför han fick bjuda på glassen men han tyckte nog att det var en självklarhet. Mina barn är bra på att ta sånt för givet. Vi pratade om nya lägenheten och pedagogerna frågade mycket om hur framtiden ser ut för oss. Ärligt talat är den ganska oskriven just nu. Jag står i vägskälet och får så många roliga och spännande uppdrag. Jag kan inte tacka ja till allting men mycket. Jag vill jobba med träning och träningsprodukter och jag tycker också att PR, försäljning och barnbranschen är oerhört intressant. Jag väntar på ett erbjudande too good to refuse.

Vi vinkade hejdå och Sixten kramade några av tjejerna som stod i led. Han är poppis hos de lite äldre barnen. Det kändes som att Sixten inte förstod att det speciella med dagen. Vi får se om han frågar om förskolan och kompisarna de närmaste dagarna. Jag tömde Sixtens låda och hämtade hans täcke. Hans bild fick sitta kvar på väggen till vi kommer tillbaka och hälsar på. Sixtens favoritpedagog är sjukskriven denna vecka så vi lovade att komma tillbaka, kanske redan nästa vecka, och då ska vi få med oss material Sixten skapat och hans pärm.


Sixten och jag gick till Ica och handlade blöjor och hämtade ut ett paket med leksaker från EkoLeko. Vi hälsade på Nalle Puh som står utanför leksaksbutiken bredvid och önskade oss saker från skyltfönstret.


Några timmar till packning hemma innan Baxter somnade. Han sover ofta bara en gång nu för tiden. Det beror på hur tidigt han sover. Om han sommar redan vid 09 sover han vid 13-14, annars bara en gång vid 12. Idag sov han mellan 10 och 11.
Vi åt middag på vår kvartersrestaurang American Steakhouse eftersom hela köket är nedpackat. Baxter vaknade men var nöjd i sin Orbit så vi kunde äta i lugn och ro. Agnes kom förbi och käkade Caesarsallad hon med.

Nattning av barn hemma vid 21 och sedan har Hans och jag haft fyra timmar till då vi monterat ner våningsängen, kopplat loss tvätt- och diskmaskin och packat de 20 sista kartongerna. Vi har spärrat av utanför porten så att lastbilen kan parkera och hoppas att inte gatustädarna tar bort konerna under natten. Klockan är
0130 nu så de har bara några timmar på sig. 🙂

Imorgon ska ni få hänga med på flyttäventur om ni vill!

20111104-013622.jpg

20111104-013640.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara I min lilla lilla värld 4 november, 2011 at 08:18

  Lycka till idag. Och du.. Älskar dina vardagsinlägg

  [Svara]

 • Svara Frida - Militärmamman 4 november, 2011 at 08:45

  Skönt att det mesta är klart och att ni bara har uppackandet kvar. Men det är så mycket roligare! Hoppas ni kommer trivas fint i nya lägenheten!

  [Svara]

 • Svara Sandra 4 november, 2011 at 11:47

  Jag tycker att du är helt fantastisk som orkar, hinner och prioriterar bloggen i ”kaoset”! Det uppskattas massor av mig och andra som är inne och kollar flera gånger om dagen och älskar allt vi läser! Även om man inte känner dig på riktigt eller kommenterar så ofta så finns vi här och gläds och hänger med i vått och tort! Bara så du vet! Stor kram!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Tack Sandra! Kram!

  [Svara]

 • Lämna kommentar