Lofsan

Sista dagen

Idag tillbringar vi sista dagen här i London och ikväll åker vi hem igen. Hans har haft ett galet späckat schema hela veckan och så även idag. Men jag har ju sånt bra sällskap här i form av min syster och min mamma så det går ingen nöd på oss. Idag har vi gjort Victorias secret och promenerat massor. Hans och jag storstilade på VS igår kväll så jag är jättenöjd. Men stövlar och väska som jag planerat och budgeterat för blev det inget av. Det är ofta så att när man väl bestämt sig för att köpa något så blir man väldigt kräsen. 🙂


Förmiddagskaffe på Starbucks


Moster och Baxter


Min mamma köpte så fint på Victorias secret. Nöjd!

Snart bär det av mot Heathrow!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Erica 2 februari, 2013 at 19:12

  Hoppas ni haft en bra resa! Det blir lite kontrast att komma hem…eller kanske har ni det mildare nere i Stockholm än vi i norr?

  [Svara]

 • Svara foraldrafitness 2 februari, 2013 at 20:49

  Välkommen hem, härligt att ha familjen som sällskap!

  [Svara]

 • Lämna kommentar