Lofsan

Simträning i Källtorpssjön

Igår fick vi hjälp med Sixten och Baxter så att vi kunde lämna bort dom en timme, på vägen till Hellasgården. Innan när vi har simtränat så har vi turats om att vakta barn och simma men gikt ville jag simma lite längre och ha draghjälp och hjälp med navigering av Hans. I Källtorpssjön finns det uppmätta banor så att man vet hur långt man simmar, utifrån de öar som ligger i sjön.
 
 Mitt nya längdrekord efter passet igår är ca 1500 meter, jag lyckades köra frisim hela vägen utan att stanna. Jag är supernöjd! Nu känner jag mig lugn inför Riddarfjärdssimningen på lördag, 1 mile är min tävlingssträcka och det är väldigt skönt att ha ett mål som bara handlar om att genomföra, inte prestera. Jag har verkligen fått mersmak på simträning under denna sommar!
 
 


I samarbete med Coca-Cola och Simma Sverige.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Jennie 10 augusti, 2014 at 10:00

    http://www.vidosternsimmet.se/

    Nästa utmaning? 😉

    [Svara]

  • Lämna kommentar