Träning

Simskola, kebablunch & träning

Gud vad fort dagen har gått, vi har varit i full gång sedan tidig morgon! Idag har vi varit på vår älskade simskola igen, tomt utan den förra veckan när Sixten var sjuk. Det är så roligt där och jag är jättenöjd med läraren. Sixten var duktig och gick både hela vägen dit och hem. Det är en ganska brant backe hela vägen men nemas problemas för honom!

Vi åt lunch tillsammans med min överlägset äldsta vän; Maria. Vi har varit kompisar sedan andra klass. 🙂 Det var jättetrevligt och vi hade massa att prata om. Vi kom fram till att det nog var sista gången vi sågs innan jag blir tvåbarnsmamma, lite märklig känsla! Vi går in i vecka 38 på onsdag och har det näst sista BM-besöket inbokat denna vecka så nu när det näranära…

Förra veckan blev det ingen styrketräning eftersom Sixten var sjuk, istället gick jag massor, vilket kändes rejält i fogarna i höfterna under helgen så denna vecka blir det inte lika många långa promenader. Istället körde jag ett helt okej styrkepass på gymmet idag. ALLT är bättre än ingenting de sista veckorna och jag gör mitt bästa men har plockat bort många övningar nu. Jag kör bara sådant som är bekvämt och känns bra. Jag har väldigt lågt blodtryck just nu så det begränsar mig något men jag försöker att undvika snabba rörelser och att ha huvudet för lågt. Men det börjar bli tungt med magen och allt extra blod i kroppen nu. Igår knatade mamma, Sixten och jag i Hellas och för första gången orkade jag inte skjuta vagnen i backarna så mamma fick sig lite extra träning istället. 🙂

Ikväll ska jag svara på alla era frågor ni ställde förra veckan så kika in senare ikväll eller imorgon bitti om ni är nyfikna. 🙂 I morgon ska vi till Skånegläntan, då blir det en långpromenad dit och hem men jag tror att det blir en av få den här veckan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Rebecca 28 september, 2010 at 06:56

  Vilken go kofta 🙂 Var kommer den ifrån?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Den är från Gstar, inköpt förra hösten så den finns inte kvar u men de har flera andra snygga i liknande modeller.

  [Svara]

 • Lämna kommentar